Life

Horoscop realizat de Minerva: previziuni despre eclipsa de Lună din 19 noiembrie. Avertismente pentru 3 zodii

În noul horoscop realizat de Minerva, astrologul vorbește despre efectele cu care vine eclipsa de Lună din 19 noiembrie și lansează câteva avertismente pentru zodii.
16.11.2021 | 10:51
Horoscop realizat de Minerva previziuni despre eclipsa de Luna din 19 noiembrie Avertismente pentru 3 zodii
Horoscop realizat de Minerva pentru eclipsa de Lună din 19 noiembrie 2021. Foto: romaniatv.net/ dailyadvent.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de astrologul Minerva, despre eclipsa de Lună din 19 noiembrie, fenomenul va schimba destinele multor semne zodiacale.

Astrologul spune că nu este singura eclipsă cu care ne vom confrunta. Pe 4 decembrie vom avea o eclipsă totală de Soare. Cea de Lună, din 19 noiembrie, face echipă cu eclipsa care a avut loc în luna iunie.

ADVERTISEMENT

În zilele acestea, puterea cuvântului, gândit sau rostit, este mult mai mare ca oricând. Fluxul de energie ne aduce multe schimbări. Minerva spune că eclipsa de Lună își va face simțită prezența în special ziua, în jurul orei 11 și 4 minute.

Horoscop realizat de Minerva. Ce ne aduce eclipsa de Lună din 19 noiembrie 2021

Berbecii sunt nevoiți să își asume anumite responsabilități noi la locul de muncă. Devin mai atractivi pentru semnele de pământ cum sunt Taurii sau Fecioarele. A ghici ce este în mintea cuiva le va fi mai ușor decât de obicei.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt prinși între pofta de aventură și nevoia de comunicare. Este un moment important pentru a-și întinde aripile și a zbura. Eclipsa are loc pe axa relațională, deci trebuie să fie atenți cum se poziționează față de membrii familiei ori față de colegii de la muncă.

Gemenii întâmpină tot felul de opoziții. Comunicarea va colora scena altfel decât și-au imaginat-o. Eclipsa îi blochează într-o rutină tensionată.

ADVERTISEMENT

Racii au tot felul de idei practice, științifice sau spirituale. Este o perioadă bună pentru extinderea cunoștințelor.

Leii își doresc să se specializeze în tot felul de chestiuni tehnice. Vor primi vești neașteptate despre creșterea veniturilor lor. Eclipsa le îndreaptă atenția spre interior, reconectându-se la latura lor spirituală.

ADVERTISEMENT

Fecioarele s-ar putea revedea cu o dragoste veche. Pot transforma în prietenie o veche iubire. Circumstanțele din jurul lor se schimbă. Mintea lor se mișcă mai repede. Vor fi cu un pas înaintea tuturor.

Vărsătorii, cuprinși de anumite frustrări

Balanțele vor fi atașate de cămin, de familie, mai ales că se apropie și sărbătorile de iarnă.

Scorpionii ar face bine să nu creadă tot ce aud. Profesional, trebuie să facă tot ce pot pentru a-și conserva resursele.

Săgetătorii trebuie să știe că visele nu se îndeplinesc de la sine. Ei vor intra mai devreme în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Încep să își decoreze casa și se simt extraordinar.

Capricornii merg împotriva curentului și se bucură de ceea ce le place. Vor căuta în continuare oameni loiali. Își vor da seama imediat dacă e posibil ca cineva să le cadă în plasă.

Vărsătorii trebuie să fie atenți la anumite frustrări care vor veni. Unii cred că au făcut totul bine, dar au senzația că nu se ajunge nicăieri. Acest lucru e valabil în toate sectoarele vieții.

Peștii trec de la o stare la alta. Fie stau impasibili și așteaptă ca unele lucruri să se producă de la sine, fie au brusc zvâc și se aruncă în față la lucruri noi. Eclipsa îi încurajează să-și folosească mai mult intuiția. Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6tv.

ADVERTISEMENT