News

Horoscop Minerva iunie 2019. Cele 12 zodii au toate datele despre cum să abordeze această lună

02.06.2019 | 17:03
Horoscop Minerva iunie 2019 Cele 12 zodii au toate datele despre cum sa abordeze aceasta luna

Cunoscutul astrolog Minerva a întocmit pentru luna iunie horoscopul celor 12 zodii. Veștile sunt bune pentru majoritatea zodiilor. Fenomenul astral Luna Nouă în Gemeni guvernează toate zodiile și vine cu schimbări în viața celor 12 zodii, conform huff.ro.

Iată cum arată horoscopul Minerva pentru luna iunie

Berbec

Fenomenul de Lună Nouă aduce discuții interesante și nu sunt excluse realizările, totul este să vezi imaginea de ansamblu și să te concentrezi pe stima de sine. În prima zi a săptămânii, pe 3 iunie, Luna va veghea asupra vieții de familie și vei avea parte de câștiguri semnificative, pe plan sentimental și emoțional.

Taur

Nativii din zodia taur vor începe o nouă etapă a vieții lor și pot obține tot ce au nevoie deoarece Luna Nouă îi guvernează. Dacă te bazezi pe cinste și ești clar și concis, vei atinge obiective semnificative.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur și în cursul lunii iunie vor afla cine le este prieten și cine le este dușman. Fii recunoscător persoanelor care îți sunt aproape și consolidează relațiile în care ai încredere.

Rac

Ai parte de o lună încărcată social și personal. Pe plan profesional sunt șanse mari să îți schimbi locul de muncă. În contextul social, vei relua legături mai vechi și vei consolida în același timp, prieteniile noi formate.

Leu

Nativii în leu au succes pe toate planurile, în special profesional unde sunt șanse mari să găsească un loc de muncă la care să se stabilească timp îndelungat. Luna Nouă guvernează și asupra ta și munca îți va răplătită când te aștepți mai puțin.

Horoscop Minerva, luna iunie. Luna Nouă în Gemeni guvernează zodiile
Luna Nouă în Gemeni guvernează majoritatea zodiilor. Află cum influențează fiecare zodie, conform horoscopului Minerva
Sursa foto: facebook.com

Fecioară

Fecioara are probleme financiare care se vor adânci în cursul lunii iunie. Nici pe plan personal situația nu este prea roz. Din fericire, ai de ales și în final te vei elibera de toate îndatoririle.

Balanță

Luna Nouă guvernează pe plan sentimental și sunt șanse uriașe să treci la nivelul următor al relației. Poate fi vorba de căsătorie sau un copil. Decizia îți aparține în totalitate, iar rezultatul va fi pe măsură. În iunie stai bine la capitolul bani.

Scorpion

Și scorpionii sunt guvernați de Luna Nouă, luna va marca pentru această zodie începutul unei relații parteneriale directe. Vei avea surprize și noi legături care te vor ajuta să te detașezi și să accepți calea cea nouă.

Săgetător

Luna Nouă marchează în luna iunie aspecte ce țin de sănătate, muncă și rutină zilnică. Vei fi ocupat toată luna, dar vei avea parte și de momente emoționante și de pasiune, iar în final te vei bucura de rezultate.

Capricorn

Saturn este retrogran, iar restul planetelor îți oferă șansa să te bucuri de plăcerile lumești. În iunie vei începe un nou ciclu creativ și nebunia din interior va ieși la iveală dacă ești inovativ. Află ce îți aduce bucurie.

Vărsător

Luna asta ai parte de idei și aventuri noi, nu departe de casă. Problemele din familie se vor rezolva spre sfârșitul lunii când te vei elibera de fantasmele trecutului și vei ajunge la o înțelegere cu eul interior.

Pești

Luna Nouă în Gemeni îți poruncește să fii open mind și să nu pui la îndoială toate informațiile pe care le afli. S-ar putea să fii surprins, totul este să ai răbdare și să ai în permanență mintea deschisă. Banii nu vor fi o problemă pentru tine luna asta.

 

Tags: