Life

Horoscop realizat de Minerva pentru luna decembrie 2021. Ce vești primesc Berbecii, Taurii și Leii

Horoscop realizat de astrologul Minerva pentru luna decembrie 2021: mai multe zodii au parte de lucruri frumoase. Unele primesc niște avertismente din partea astrelor.
25.11.2021 | 11:28
Horoscop realizat de Minerva pentru luna decembrie 2021 Ce vesti primesc Berbecii Taurii si Leii
Horoscop realizat de Minerva pentru luna decembrie 2021. Foto: româniatv.net/ thehowler.org
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop realizat de Minerva, pentru luna decembrie 2021, vine cu vești îmbucurătoare pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Astrologul Gabriela Dima, cunoscută sub pseudonimul Minerva, a făcut previziunile pentru ultima lună a anului. Cine are noroc? Cine trebuie să fie atent pe unde pășește? Aflați din rândurile de mai jos!

ADVERTISEMENT

Berbecii întâlnesc pe cineva care le împărtășesc sistemul de valori. Cuplurile simt armonia în viața casnică. Flacăra romantismului se poate reaprinde.

Horoscop realizat de Minerva pentru luna decembrie 2021

Taurii au o lună în care iau decizii cu privire la viața sentimentală. Șansele să fie prea ocupați sunt mari. Nu prea mai apucă să se distreze.

ADVERTISEMENT

Gemenii au un decembrie 2021 special. Simt și ei dragostea alături de un nou partener. Îi va ține în vervă pe tot parcursul lunii.

Racii simt că relația lor de iubire se schimbă. Nu mai dețin controlul. Lucrurile se pot aprofunda considerabil.

ADVERTISEMENT

Leii au șanse să întâlnească pe cineva. Compania acestei persoane îi vor face să uite de relațiile nereușite din trecut.

Fecioarele au o lună foarte romantică. Întâlnesc pe cineva impresionant. Profită la maximum pentru a face ceva ce nu au mai făcut de mult.

ADVERTISEMENT

Balanțele au o viață sentimentală funcțională. Totul merge conform planului. Găsesc pe cineva potrivit așteptărilor lor.

Scorpionii pot dezvolta în decembrie un puternic sentiment de atracție și plăcere pentru partenerul de viață. Interesul afectiv generează un cadru neașteptat în cuplu.

Capricornii sunt puși pe cheltuială

Săgetătorii pot găsi un loc de muncă așa cum își doresc. Capricornii, în schimb, vor cheltui foarte mulți bani. Fac tot felul de aranjamente pentru a reduce povara financiară. E un moment bun pentru a începe să-și plătească datoriile și împrumuturile.

Vărsătorii au o lună grea dacă vor să dedice timpul exclusiv unui partener. Munca îi ține destul de ocupați. Nu e o lună propice pentru a începe noi povești de iubire. Abia la primăvară vor întâlni sufletul pereche.

Peștii au probabilitatea să iasă mai mult din casă. Sărbătorile de iarnă îi prind într-un cadru mirific. Se vor simți extraordinar de bine. Se bucură că se pot recrea. Săptămânile care urmează trebuie să fie atenți la contractele pe care le încheie.

Previziunile astrologului Minerva pentru luna decembrie 2021 au fost făcute la Prima TV.

ADVERTISEMENT