News

Horoscop Minerva pentru luna aprilie 2019. Dragostea înfloreşte pentru mai multe zodii

31.03.2019 | 17:57
Horoscop Minerva pentru luna aprilie 2019 Dragostea infloreste pentru mai multe zodii

Minerva a realizat horoscopul lunii aprilie. Zodiacul vine cu vești bune pentru mai toate zodiile, care au șansa să-și găsească jumătatea! Minerva are însă și vești proaste pentru unele dintre zodii. Săgetătorul nu se mai regăsește. Totul este cu susul în jos, la începutul lunii, dar situația va reveni la normal la jumătatea lunii aprilie.

Așa arată horoscopul Minerva pentru luna aprilie

Berbec

Nativii Berbec știu cine sunt, ce vor, cum să obțină ceea ce își propun, dar, în același timp, știu și ce nu pot face. Așadar, cu un astfel de tonus poate realiza ceea ce ăși propun. Trebuie doar să treacă la treabă, să muncească pentru ceea ce își doresc!

Taur

Nativii din zodia Taur simt nevoia să discute, să vorbească. Aceștia se pot apuca chiar și de bârfit, numai să discute cu cineva. Parcă sunt nevorbiți de ani de zile. Își vor suna prietenii, colegii, și vor purta discuții lungi, care însă îi vor binedispune pe Tauri.

 

Horoscop Minerva aprilie
Horoscopul Minerva pentru luna aprilie

Gemeni

Înca de la inceputul lunii vor avea blocaje, cel putin pana pe 5 aprilie, dar din fiecare problema va invata cate ceva, lucru surprinzator, deoarece ei nu sunt prea atenti la asemenea detalii, ei iau lucrurile asa cum sunt, nu cauta sa vada ce se ascunde in spatele lucrurilor. Dar 7 si 8 aprilie vine cu rasplata, nu le va veni sa creada cum se va petrece asta.

Rac

Și Racii încep luna debordând de energie. Să nu îi surprindă, mai ales că vorbim de și despre o energie mentală neobișnuită, asta e bine, pentru că mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare.

Leu

Nativii Leu vor primi o ofertă, chiar de la început de lună. Aceștia trebuie însă s nu se arunce cu capul înainte și să cântărească bine oferta primită, pentru a nu regreta mai târziu.

Fecioară

Fecioara nu mai simte nevoia de a critica înainte de a avea dovada că știe ce spune atunci când deschide gura. Pe 2 și 3 aprilie sunt gata de orice – călătorii, experiențe noi, prietenii noi. Cu cât va da dovadă că este mai organizată în proiectele sociale în care lucrează, cu atât va fi mai apreciată pe 9, 10 si 11 aprilie.

Balanța

Uneori, lucrurile marunte sunt cele care ne lumineaza viata – zambetul unui copil, buna dispozitie a unui prieten, buchetele de narcise in galetile cu apa din fata florariilor, sunt, cum spuneam mai sus, micile lucruri care intotdeauna ne fac viata mai placuta.

Scorpion

Nativii sunt plini de romantism, de iubire. Vor plimbări sub clar de lună, vor s sețină de mână cu persoana iubită. Cei care nu îi cunosc vor rămâne cu gura căscată cân vor vedea cât sunt de romantici.

Săgetătorul

Săgetătorul nu este în elementul său, la începutul lunii aprilie. Toate sunt cu susul în jos Uită unele lucruri, ăși amintesc prea târziu. Nu trebuie să se impacienteze, deoarece situația va reveni la nrmal. Trebuie să ia lucrurile cum sunt și să meargăa mai departe.

Capricorn

Nativii debordează de energie creatoare. Capricornul trbuie să profite de moment și să pună în practică tot ce le vine în minte, cel puțin în prima săptămână a lunii, deoarece vr avea șanse de câștig chiar și din punct de vedere material. Vor rezolva probleme la care caută răsouns de mai multă perioadă.

Vărsător

Vărsătorul se întrabă de două ori dacă chiar are nevoie de lucrurile pe care le avea în gând de ceva vreme. Are  tresărire în care înâelege că mașina pe care o are este încă bun și se poate folosi de ea încă multă vreme de acum înainte. realizează că ar cheltui banii fără nicio noimă.

Pești

Peștii încep primăvara cu succes. În afaceri, în familie sau chiar la locul de muncă. Peștii vor înregistra victorie după victorie. Picanteriile nu îi vor ocoli, ba chiar le vor aduce un dram de romantism pe 4, 5 si 6 aprilie, când cei singr și-ar putea găsi jumătatea.