News

Horoscop Minerva pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai. Mai multe zodii au noroc la bani

27.04.2019 | 15:39
Horoscop Minerva pentru saptamana 29 aprilie  5 mai  Mai multe zodii au noroc la bani

Minerva indică horoscopul pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai. Ce arată astrele pentru cei 12 nativi ai zodiacului? Care sunt evenimentele grele prin care vor trece aceștia în perioada indicată și ce zodii au parte de clipe unice și noroc?

Horoscop Minerva pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai. Ești printre zodiile norocoase?

Cunoscutul astrolog Minerva aduce horoscopul pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai. Ce spus astrele despre cei 12 nativi și care sunt încercările care îi așteaptă pe aceștia? De asemenea, se arată că lucruri excepționale vor veni pentru unii dintre ei.

Alții trebuie să se îngrijească mai mult de membrii familiei și să își țină foarte aproape prietenii cei mai buni. În prima parte a săptămânii, toate semnele au parte de relaxare, liniște și divertisment. Ți se recomandă să nu te agiți deloc în perioada menționată pentru că vei atrage lucruri rele.

Horosocp Minerva pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai
Horosocp Minerva pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai

Berbec

Berbecii au parte de întârzieri și de o săptămână cu gândul la călătorii. Îi ajuți pe alții să vorbească despre problemele lor în săptămâna 29 aprilie-5 mai.

Taur

Taurii își aiu o meritată perioadă pentru îngrijirea lor. Ar trebui să-ți amintești mai des că doar tu ești responsabil de fericirea ta pe toate planurile.

Gemeni

Gemenii au o încredere de neimaginat în forțele proprii în săptămâna 29 aprilie-5 mai. Renunți la tensiuni neimportante și reușești să te bucuri de perioada frumoasă în care te afli.

Rac

Pentru raci, săptămâna 29 aprilie-5 mai este una foarte bună. Îți este din ce în ce mai ușor să-ți faci prieteni și ai personalitatea ta de a atrage oamenii la diverse organizații sau evenimente de Paște.

Leu

S-ar putea să primești o sumă frumușică în perioada 29 aprilie-5 mai. Ar trebui să-i folosești cu cap. Ești gata să evoluezi mai mult și mai mult pe plan profesional.

Fecioară

Fecioarele au oportunități pentru diverse excursii sau călătorii. O schimbare de carieră după sărbătorile pascale n-ar strica.

Balanță

O schimbare la locul de muncă te face să te îngrijorezi pentru reputația ta. Continuă să-ți faci treaba așa cum știi mai bine și lasă conflictele din jurul tău să se deruleze.

Scorpion

Este timpul pentru o mare decizie în săptămâna 29 aprilie-5 mai. Urmează o nouă etapă pa plan profesional sau sentimental. S-ar putea să te afli în centrul atenției la o întâlnire.

Săgetător

Este momentul oportun pentru o nouă atitudine la locul de muncă. Lucrezi din greu, iar eforturile tale atrag atenția multora. Continuă să fii încrezător!

Capricorn

Capricornii sunt extrem de focusați și au o minte analitiză ce îi va ajuta mult în evenimentele care urmează. Ai o dispoziție bună și încerci să riști pentru a te afla la extreme. Ori la bal ori la spital!

Vărsător

Viața socială din săptămâna aceasta va fi plină de oportunități pe care nu ai voie să le ratezi. Ai opțiuni multe la diverse petreceri sau întâlniri deosebite în care te vei întâlni cu oameni care îți vor rămâne mult timp în viață.