News

Horoscop Minerva pentru săptămâna 6-12 mai. Zodiile cu noroc la bani

04.05.2019 | 17:24
Horoscop Minerva pentru săptămâna 6-12 mai Sursă foto: huff.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit horoscopului prezentat de Minerva, în perioada 6-12 mai 2019, doar unele zodii vor avea noroc la bani. Chiar dacă sunt considerați ochiul dracului, cert e că avem nevoie de ei, iar dacă îi avem, tare bucuroși mai suntem.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 6-12 mai

După cum ar spune unii: „Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin”. Pentru unele semne zodiacale se anunță posibilitatea avansării, anume: Taur, Berbec, Leu, Balanță, Capricorn și Vărsător, potrivit huff.ro. În schimb, pentru altele, se anunță schimbări de profesie: Taur, Capricorn, Vărsător, Pești, și câștiguri financiare pentru toate, excepție de la regulă făcând doar nativii zodiilor Fecioară și Săgetător.

ADVERTISEMENT
Horoscop Minerva pentru săptămâna 6-12 mai. Zodiile cu noroc la bani
În intervalul menționat, unele zodii vor avea mare noroc la bani
Sursă foto: hepta.ro

Berbec

Nativii zodiei Berbec au oportunitatea de a-și schimba poziția profesională. Este vorba despre o majorare ori o promovare.

Taur

Taurii descoperă spiritualitatea și, mai mult, devine chiar și pe lista priorităților lor de acum încolo. De altfel, este momentul pentru a investi în educație.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Se anunță o întârziere sau chiar o pierdere iminentă. Dacă privești în urmă, poți identifica de unde vine totul, pentru a soluționa problema.

Rac

Ești într-un mediu nou, înconjurat numai de oameni care te prețuiesc și îți doresc tot binele. De asemenea, este momentul în care e recomandat să îți finalizezi toate problemele care se află în balanță de mult.

ADVERTISEMENT

Leu

Muncești serios și încerci să dobândești noi abilități, pentru a impresiona. Vestea bună este că eforturile tale nu sunt în zadar.

Fecioară

Te simți creativ, ești animat și gata să faci tot ce este nevoie pentru a bucura oamenii din jur. Perspectivele tale spirituale sunt mai creative acum.

ADVERTISEMENT

Balanță

Persoanele din viața nativilor zodiei Balanță vor avea multe de spus, iar tu vei fi nevoit să asculți și poate chiar să cauți soluții pentru a le ajuta. Orice s-ar întâmpla, încearcă, pe cât posibil, să nu iei totul prea personal.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 6-12 mai. Zodiile cu noroc la bani
Se anunță schimbări de profesie: Taur, Capricorn, Vărsător, Pești
Sursă foto: hepta.ro

Scorpion

Scorpionii vor avea de îndeplinit multe activități în domeniul muncii. De asemenea, se anunță multe discuții la locul de muncă, dar și oportunități pentru un altul, căci în viața ta se anunță numai schimbare.

Săgetător

În data de 11 mai, se anunță veselie. Ai șansa de a iniția noi obiceiuri care te vor îmbogăți și îți vor readuce energia de care avea atâta nevoie. Până atunci însă, te vei lupta cu rutina și vei avea parte de un accident minor, care nu va schimba nimic în viața ta.

Capricorn

Se anunță probleme în relația de cuplu. În ultima vreme nu ai mai avut răbdare să asculți, comunicarea nu a fost clar punctul tău forte, iar veselia s-a ofilit de mult, lucru care a adus treptat numai necaz în iubire.

Vărsător

Nativii zodiei au parte de un moment bun. Sar în ajutor oamenilor dragi, iar anumite situații din viața ta ar putea părea că se ușurează, căci Pluto și Saturn sunt în retrograd.

Pești

La comunicare stai bine, la exprimare stai bine, așa că totul merge numai înspre bine. Te faci plăcut cu fiecare gest și cucerești cu farmecul tău. O sumă de bani pe care, de altfel, o și așteptai, vine spre tine și îți ușurează o sarcină financiară.

ADVERTISEMENT