News

Horoscop Minerva pentru săptămâna 8-14 iulie. Zodia care primeşte o mărire de salariu

06.07.2019 | 18:56
Horoscop Minerva pentru saptamana 814 iulie Zodia care primeste o marire de salariu

Minerva, cunoscutul astrolog, prezintă predicțiile sale în perioada 8-14 iulie, iar veștile sunt printre cele mai bune pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cei mai mari beneficiari vor fi, însă, nativii din Fecioară, întrucât norocul le va surâde pe toate planurile, dar mai ales în cel financiar.

Minerva îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele în următoarea perioadă

Berbec

Dacă ești născut în zodia Berbec, trebuie să știi că e momentul să faci o schimbare importantă în viața ta. Fie că vorbim de viața profesională, sau de relația cu persoana iubită, cert este că lucrurile nu mai pot continua așa.

Taur

Pentru a ajunge la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual, e nevoie să lași deoparte orgoliul. Fii foarte atent la sănătatea fizică, renunță la ce nu îți este neapărat necesar și, mai ales, evită viciile alimentare.

Minerva, cunoscuta astrologă. Sursa foto:romaniatv.net
Minerva, cunoscuta astrologă. Sursa foto:romaniatv.net

Gemeni

Traversezi o perioadă de răscruce spirituală și nu reușești să-ți dai seama ce cale trebuie să alegi. Este un prilej bun pentru introspecție și autoanaliză, pentru ca lucrurile să reintre pe făgașul normal.

Rac

În această perioadă, ți-ai propus s- îți extinzi baza de cunoștințe. În plan profesional, te așteaptă o mulțime de angajamente și întâlniri importante, așa că nu ar fi indicat să le neglijezi.

Leu

Un tranzit de la începutul săptămânii ar putea să te găsească în compania sufletului pereche. Se anunță, în consecință, o poveste de dragoste extrem de frumoasă, pe care ar fi bine să o primești cu inima deschisă.

Fecioară

Norocul îți surâde din plin în această perioadă, mai ales din punct de vedere financiar. Primești o sumă de bani neașteptată și astfel reușești să îți pui în practică toate planurile pe care le amânasei, din lipsă de fonduri.

Balanță

Ai parte de multă alergătură în următoaele zile, mai ales că numeroase chestiuni birocratice îți solicită atenția și nu suportă deloc amânare. Relația cu persoana iubită merge, însă, ca pe roate, așa că bucură-te de fiorii dragostei.

Scorpion

Te așteaptă o serie de decizii grele în următoarea perioadă.  Este timpul pentru a face aranjamente, poate chiar și în relația cu partenerul de viață. În plus, simți o mare atracție spre spontaneitate și îți permiți să te exprimi unic și creativ.

Săgetător

Activitățile de divertisment sau de agrement cu copiii sunt ideale pentru  a terevigra și a elimina din stresul acumulat în ultima vreme. Nu vei duce lipsă nici de romantism, mai ales că persoana iubită ți-a pregătit o surpriză cât se poate de plăcută.

Capricorn

Vorbește liber despre ideile tale, este momentul potrivit să te faci auzit, așa că încetează să mai stai în umbră. Ia-ți inima în dinți și vei avea numai de câștigat.

Vărsător

Rezolvă orice probleme legate de sănătate, nu este niciodată indicat să ignori semnele pe care ți le dă organismul.

Pești

Ai nevoie de odihnă, așa că o scurtă călătorie în aer liber ar putea fi varianta ideală pentru a elimina stresul acumulat în ultima perioadă. Dacă ai și persoana iubită alături, se anunță o vacanță de excepție.