Life

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021. Ce vești aduc astrele pentru Fecioare

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna cuprinsă între 13 și 19 decembrie 2021: află ce prevăd astrele înainte de perioada Crăciunului, pentru fiecare zodie.
13.12.2021 | 09:59
Horoscop realizat de Minerva pentru saptamana 1319 decembrie 2021 Ce vesti aduc astrele pentru Fecioare
Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021. Foto: chicagotribune.com/ româniatv.net
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Minerva pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021 aduce vești importante pentru toate zodiile. Suntem sub Venus retrograd, iar fenomenul își va pune amprenta asupra fiecăruia dintre noi.

Astrologul Gabriela Dima aduce atenționări pentru unele zodii, dar vine și cu lucruri bune, de care ar trebui să ținem cont în perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Berbecii au posibilitatea de a realiza ceva grozav. Tot ce trebuie să facă este să își asume anumite riscuri. Sfârșitul de săptămână va fi unul ceva mai relaxant.

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021

Taurii vor fi ocupați ca să dea explicații, să își argumenteze poziția. Relația cu partenerul sau cu fostul partener îi vor încuraja să-și extindă atenția asupra altor lucruri. Pot porni în aventuri care le lărgesc orizonturile.

ADVERTISEMENT

Gemenii se concentrează cu dificultate. Nu trebuie să ia lucrurile prea personal. Trebuie să sape mai adânc. S-ar putea să fie productivi dacă ignoră majoritatea problemelor.

Racii au condiții excelente să lucreze și să creeze. Mintea lor e plină de idei inovatoare. Dacă apare oportunitatea de a se implica într-o afacere, ar fi bine să înceapă să facă primii pași.

ADVERTISEMENT

Leii au un sprijin extraordinar pentru a face foarte multe. Trebuie să își conserve o parte din energie, iar asta o pot face odihnindu-se.

Fecioarele trebuie să încerce să renunțe la anumite activități pentru a avea mai mult timp pentru ele. Săptămâna aduce explozie de creativitate prin sextilul lui Marte cu Pluto.

ADVERTISEMENT

Balanțele trăiesc un seniment de expansiune pe care ar trebui să-l valorifice. Unele greșeli pot fi reparate. Sunt destule lucruri care-i pot face să zâmbească.

Săgetătorii au tensiune în primele zile ale săptămânii

Scorpionii trebuie să ceară ce își doresc. Pot obține totul dacă înfruntă provocările cum trebuie.

Săgetătorii pot întâmpina câteva tensiuni în prima parte a următoarelor 7 zile. Lucrurile se vor ușura pe măsură ce se apropie sfârșitul săptămânii.

Capricornii s-ar putea să aibă o mulțime de planuri pentru viitor. Le va fi greu care dintre idei este mai bună. E o săptămână bună pentru a formula idei concrete pentru proiecte creative.

Vărsătorii pot avea vise ciudate și nopți tulburate de coșmaruri. Nu trebuie să se cramponeze în aceste semnale. Au suficientă energie și putere de creație.

Peștii călătoresc de sărbători. Se pregătesc deja de Crăciun. Marți s-ar putea să se simtă ușor blocați de anumite evenimente. Previziunile Minervei au fost făcute pentru canalul de Youtube 6TV.

ADVERTISEMENT