News

Horoscop Minerva, săptămâna 22-28 aprilie: Zodiile de aer și de apă sunt cele mai câștigate

20.04.2019 | 11:16
Horoscop Minerva saptamana 2228 aprilie Zodiile de aer si de apa sunt cele mai castigate
ADVERTISEMENT

Minerva a întocmit horoscopul pentru săptămâna 22-28 aprilie! Celebra astroloagă vine cu vești bune pentru toate zodiile, dar mai ales pentru cele de aer și cele de apă!

Așa arată horoscopul Minerva 22-28 aprilie

Berbec

Berbecii au nevoie de o schimbare. Aceasta va veni chiar dacă natvii se vor împotrivi, doarece ar putea interveni i în viața amoroasă, unde se va sfârși un capitol, dar se va deschide altul. Ai putea schimba chiar și locația sau starea socială. Este posibilă o schimbare de look, poate un tatuaj  sau completarea garderobei cu haine de primăvară!

ADVERTISEMENT

Taur

Pentru a ajunge la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual, trebuie să renunți la orgoliu. După o fază distructivă, este timpul să o iei de la capăt. Fii atent la sănătatea fizică, renunță la ce nu este necesar și evită viciile, în special mâncatul. Dormi atât cât trebuie. Îți place un anumit tip de schimbare, poate chiar o nouă tunsoare sau o alegere în materie de modă și ție.

Horoscop Minerva 22-28 aprilie
Horoscop Minerva 22-28 aprilie

Gemeni

Te afli la o răscruce spirituală, și nu știi ce cale să alegi. Fa-ti timp pentru introspectie si meditatie pe masura ce trebuie să iei o decizie. Sănătatea ar trebui să fie o prioritate. Nu întârzia să iei decizia necesară și să fii prudent pentru a nu fi victimă a unui accident sau a unui furt. Este un moment bun să cauți în familia, bătrânii cu înțelepciune de împărtășit. Faci parte dintr-un grup social mai mare. Noroc cu liniștea interioară, lucrurile sunt în ordine, astfel încât să poți merge cu încredere înainte.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești deschis la extinderea bazei de cunoștințe în această săptămână. Comunicarea de la sau cu cineva de departe pare să fie parte a imaginii. Ești înclinat să vorbești despre filosofia amplă și imaginea de ansamblu. Ai o mulțime de angajamente și întâlniri pentru a gestiona aceste lucruri, astfel încât să te poți concentra intens.

Leu

Un tranzit de la începutul săptămânii ar putea să te găsească bucurându-te foarte mult de compania cuiva. În consecință, o poveste de dragoste se poate clădii pe un teren fertil. Dacă vei îngriji această legătură, ar putea deveni una foarte specială. Concentrarea pe Casa a 9-a, sectorul oportunităților și a orizonturilor îndepărtate se îmbunătățește, pe măsură ce Mercur se mută în Berbec.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cauți răspunsuri spirituale, pregătit pentru a face o descoperire. Fii gata pentru orice poate veni, inclusiv provocări potențiale și întârzieri. Folosește niște fonduri dintr-o sumă neașteptată pentru a investi în obiective educaționale și profesionale. Ai grijă acum de sănătatea ta acordând o atenție deosebită dietei.

Balanță

Ești invitat în multe întâlniri. Afacerile și problemele profesionale necesită contribuția ta și deliberare. Asigură-te de feedback-ul colegilor, șefilor, soțului sau partenerului tău. Problemele de sănătate există doar în mintea ta, dar ca să te liniștești programează-te la medicul de familie sau la un specialist. Relațiile se află în prim plan în această săptămână, pe măsură ce conjuncția Mercur – Venus, tranzitează Berbecul în Casa a 7-a, sectorul tău relațional. Cu tandemul lor, lucrurile ar putea deveni mult mai interesante în această zonă, pe măsură ce te conectezi și, în general, te bucuri de viață.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Decizii grele necesită foarte mare atenție. Contribuția ta este necesară în cadrul întâlnirilor de afaceri sau pentru limpezirea unor litigii. Este timpul pentru a face aranjamente, poate chiar într-o relație. În această săptămână ești atras spre exprimarea de sine. Vrei să scoți la lumină partea creatoare. Ideile sunt ușor de comunicat și te angajezi în conversație cu umor Ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată îndeplini această nevoie. Te atrage spontaneitatea și îți permiți să te exprimi unic și creativ. Încrederea și munca grea fac parte din succes.

Săgetător

Activitățile de divertisment sau de agrement cu copiii vor fi revigorante. Poate că vei fii ispitit, luni, când o invitație sau o ofertă pare prea bună să o treci cu vederea. Ar putea fi vorba despre o șansă care nu treuie ocolită sau să iei masa cu un prieten sau o excursie care te inspiră să uiți de muncă și să te bucuri de tine, în schimb. Această tendință liniștită continuă, pe măsură ce Mercur și Venus sunt în Casa a 5-a, sectorul divertismentului, a petrecerii timpului liber și a romantismului, când ești în căutarea dragostei și ai putea fi atras de cineva care este o persoană conservatoare dar și un vorbitor.

Capricorn

Săptămâna este un moment de mare înțelegere și creativitate personală. Vorbește liber despre ideile tale altora. Este necesară diplomația în relații, mai ales că o rudă apropiată, părinte sau copil, suferă o anumită supărare. O relație necesită timp și atenție sau poate e sfârșitul a ceea ce nu poate fi reparat. Urmărește-te și ascultă-ți partea spirituală. Ai muncit din greu și sub tensiune, așa că lasă-i pe unii acum. Ai câștigat spațiu și timp pentru dragoste sau pentru petrecere a timpului liber cu prietenii și familia.

Vărsător

Reparațiile auto sau acasă pot fi inevitabile în această săptămână. Vrei nu vrei, participi la treburile gospodărești, pentru că liniștea Pacea la domiciliu vă va permite să urmăriți oportunitățile care vă așteaptă. Învață să faci o pauză ori de câte ori ai șansa de a schimba peisajul și petrece un timp în aer liber, dar evită aventurile riscante. Regleaxă orice probleme legate de sănătate sau de stres în momentul în care apar deoarece așteptările și sănătatea mintală vor beneficia din asta. Obiectivele nerealiste ar putea genera nefericire. O minte rațională te va ajuta să iei decizii bune și să stabilești cursul succesului.

Pești

O mică călătorie ți-ar prinde bine acum. Dacă o faci, fii pregătiți pentru unele întârzieri și complicații pe măsură ce plecarea se apropie, iată măcar un motiv pentru care comunicarea este crucială acum. Fă ceva concret pentru a rezolva conflictele cu frații, cu colegii sau vecinii în momentul în care apar. Acordă o atenție deosebită finanțelor. Realizarea unui echilibru financiar este importantă, astfel încât să nu renunți la tentația de a cumpăra lucrurile pe care ai pus ochii. Este posibil să ai nevoie să folosești acești bani curând, pentru o reparație neașteptată sau te afli în așteptarea plății pentru munca sau un serviciu efectuat. Deși oportunitățile te înconjoară, este posibil să fii nevoit să le cauți.

Consultați horoscopul complet, AICI!

ADVERTISEMENT