Life
notix pixel id

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Vești importante pentru Fecioare

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 22-28 noiembrie: pentru perioada în curs, astrologul are o serie de vești extrem de interesante. Care sunt zodiile avantajate?
22.11.2021 | 13:36
Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Vești importante pentru Fecioare
Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021, Foto: androidout.com/ româniatv.net
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop realizat de Minerva, pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021, vine cu vești importante pentru multe semne zodiacale. Fecioarele, Balanțele și Săgetătorii sunt în prim plan.

Berbecii trebuie să pună lucrurile cap la cap. Chiar dacă plăcile drumului lor sunt mici,. este un început. E posibil să aibă o stare mentală foarte creativă în această săptămână.

Taurii trebuie să abordeze totul diplomatic. Să aibă încredere în fiecare mișcare pe care o fac și să nu-și facă griji dacă alții îi privesc cu ochi nu tocmai buni.

ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021

Gemenii nu trebuie să reacționeze impulsiv, ci să analizeze situația cu atenție. Nu au dreptul să riposteze, să îi agreseze pe ceilalți din punct de vedere verbal.

Racii se simt inspirați de artă. Vor să împărtășească niște sentimente cu cineva special. Se simt bine în preajma copiilor. Îi fac să se simtă din nou tineri.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să-și lase spiritul să zburde. Cu asteroidul Vesta în Săgetător, dacă se concentrează pe lucrurile bune, nu au cum să aibă parte de rău.

Fecioarele au dorința de a învăța pentru o activitate de grup. Ar putea ajunge în mijlocul mulțimii, așa cum își doresc. Pe măsură ce trec prin luna noiembrie, se vor simți ca acasă, pentru că Vesta e în sectorul familiei.

ADVERTISEMENT

Balanțele au un idealism și niște revelații mistice. Își vor răspândi cu lejeritate ideile. Săptămâna vine cu oferte importante.

Scorpionii fac sacrificii personale pentru a-și asigura succesului. Participă la un soi de roată a norocului, în grup. Merg cu fluxul și nu e bine să lasă îndoiala să pună stăpânire pe ei.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, succes neașteptat

Săgetătorii au succes brusc și neașteptat. Se pot trăi cu o mărire salarială peste noapte. Unele evenimente îi pot catapulta în circumstanțe de viață complet neașteptate.

Capricornii găsesc pe cineva cu care pot colabora armonios. Vor să socializeze, mai ales că Vesta este în sectorul confidențialității. Trebuie să se reconecteze la ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au o legătură puternică cu oamenii apropiați. Ea se va dezvolta frumos în săptămâna asta. Orice relație formată în această perioadă va dura foarte mult timp.

Peștii au o sensibilitate crescută față de gândurile și acțiunile celorlalți. Săptămâna aceasta le poate scoate în evidență latura ambițioasă. Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri