Life

Horoscop Minerva. Zodiile care primesc vești bune până la finalul lui 2022

Horoscop Minerva. Cine sunt nativii care se bucură de un parcurs excelent până la sfârșitul anului. Veștile pe care le primesc.
14.09.2022 | 22:37
Horoscop Minerva Zodiile care primesc vesti bune pana la finalul lui 2022
Horoscop Minerva. Cine sunt nativii cu un parcurs excelent până la sfârșitul anului. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Minerva a descoperit previziunile astrologice până la finalul lui 2022 și zodiile care primesc vești bune. În plus, sunt răsfățate de astre din toate punctele de vedere și au parte de tot ce au visat vreodată, poate chiar mai mult.

Horoscop Minerva. Cine sunt nativii cu un parcurs excelent până la sfârșitul anului

Berbec

Stelele au rezervat pentru acest nativ un an foarte productiv și interesant. 2022 se anunță acel an în care întreaga karmă se schimbă, în sfârșit se poate vorbi de stabilitate. Multe vise ajung să se îndeplinească.

ADVERTISEMENT

Taur

Ultimele luni din 2022 aduc pentru tine rezolvare la toate problemele și situațiile care țin de prieteni și oameni foarte apropiați. Vara a adus o perioadă norocoasă cu foarte puțin conflicte sau chiar deloc.

Rac

Și pentru acest semn zodiacal astrologii prevăd rezolvarea unor probleme cu ceilalți. Un vis deosebit se îndeplinește, iar schimbarea este cuvântul de ordine în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Până la finalul anului ești în centrul atenției și te poți lăuda cu un an productiv pe mai multe planuri. Iei parte la petreceri, întâlniri și evenimente care îți vor deschide numeroase uși.

Minerva și Mariana Cojocaru, detalii despre Mercur retrograd

Minerva și Mariana Cojocaru au oferit detalii despre Mercur retrograd, eveniment care are loc în luna septembrie. Este o perioadă care aduce conotații negative în ochii oamenilor, chiar dacă asta poate părea un simplu mit.

ADVERTISEMENT

Planeta a intrat în mișcare retrogradă pe data de 9 septembrie 2022 și va sta până în octombrie, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă de revelații, dar și numeroase activități pe care ar fi bine să le amânăm pe mai târziu.

Investițiile care implică bani nu trebuie luate în calcul în această lună, în schimb este încurajată implicarea în diverse activități educative. E bine să cunoștem oameni noi și trebuie să fim pregătiți pentru unele transformări.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul Urania a anunțat într-o emisiune de la Antena 3 că semnele zodiacale trebuie să se pregătească pentru o lună foarte activă.

ADVERTISEMENT