News

Horoscop Neti Sandu 14 mai 2019. O mare surpriză azi pentru o zodie

14.05.2019 | 10:41
Horoscop Neti Sandu 14 mai. Sursa foto: facebook

Cunoscutul astrolog Neti Sandu ne aduce astăzi, 14 mai, previziunile pentru cele 12 zodii. Ce se va întâmpla cu ele astăzi și care sunt evenimentele care le vor schimba definitiv viața nativilor din fiecare? Urmărește zodiacul și află dacă ai… scăpat sau nu de pericol și de încercări grele!

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 14 mai

Neti Sandu aduce un nou zodiac pentru nativii din cele 12 zodii. Astrele indică faptul că toți se gândesc serios la viitor și la o stabilitate pe toate planurile. Nu se mai mulțumesc ușor cu jumătați de măsură în relațiile de familie, relațiile de cuplu și relațiile de la locul de muncă. Ce trebuie să faci în funcție de zodie pentru a-ți merge mai bine și de ce trebuie să te ferești azi, 14 mai? Citește în continuare!

Horoscopul lui Neti Sandu pentru marți, 14 mai. Surprize, surprize...
Află ce surprize își rezervă horoscopul pe 14 mai din „spusele” lui Neti Sandu. Sursa foto: facebook

Taur

Ajungeți să vă înțelegeți mai bine cu partenera/partenerul de cuplu datorită faptului că petreceți un timp de calitate cu ea/el. Reușiți să vă ordonați lucrurile, astfel că apucați să mergeți și la studii suplimentare, în timp ce totul decurge bine și la locul de muncă.

Gemeni

Gemenii au azi, 14 mai, ocazia să-și ia o mașină sau să investească banii în ceva măreț. Fiți atenți, însă, la investiții! Acestea trebuie făcute pe termen lung și fără riscuri majore.

Rac

Niște prieteni o să insiste să vă vedeți în ziua de marți, 14 mai. Aveți o perioadă care promite multe din punct de vedere profesional pentru că vi se oferă posibilitatea să participați la un nou proiect.

Leu

Vă scoate cineva la o cafea sau la o cină romantică… Dacă sunteți printre cei care deja au pus ochi pe cineva… Dacă nu aveți pe nimeni în minte, sunteți în căutări care se vor finaliza într-un mod fericit.

Fecioară

Este posibil să luați bani pe care doriți să îi păstrați pentru o deplasare în care să vă relaxați. Aveți parte de o invitație în afara țării, este timpul să o onorați.

Balanță

Azi, 14 mai, vă va scoate cineva la o plimbare. Relația de cuplu este din ce în ce mai strânsă. Faceți parte dintr-o echipă superbă la locul de muncă, echipă cu care colaborați de minune.

Scorpion

Este posibil să întâlniți pe cineva care să vă placă foarte mult. O să vedeți că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Se anunță un parteneriat reușit și pe plan profesional.

Săgetător

Ai încheiat o relație de curând care, de fapt, nu s-a terminat definitiv. Ai avut impresia că s-au spus toate, dar mai sunt câteva lucruri de lămurit. Și, eventual de sperat…

Capricorn

Faceți niște reparații în casă, vă ocupați strict de niște renovări sau o împrospătare a locuinței. Trebuie să faceți câteva achiziții noi.

Vărsător

Legalizați un act. Câteva evenimente noi vor interveni în programul pe care l-ați făcut. Astrele indică faptul că o să riscați puțin azi.

Pești

Dați o fugă la mare sau la munte azi, 14 mai. Vă preocupă să vă conectați cu persoanele din jurul vostru și să empatizați cât mai mult cu oamenii pentru a-i înțelege pe deplin.

Berbec

Vine cineva cu o ofertă de nerefuzat. Atenție, însă, ar fi bine să analizați tot ce presupune aceasta, pentru că poate fi înșelătoare. Sau… câștigătoare!