News

Horoscop Neti Sandu 17 mai 2019. Surprize în dragoste pentru mai multe zodii

17.05.2019 | 10:39
Va prezentam horoscopul Neti Sandu pentru perioada 17 mai 2019

Neti Sandu vine cu horoscopul pentru data de 17 mai 2019! Cele mai multe dintre zodii au vești bune, dar Peștii află că partenerul de viață cere explicații pentru tensiunea din cuplu, din ultima perioadă. Unele dintre zodii ar putea să-și întâlnească jumătatea!

Berbec

Berbecul are probleme cu inspirația, așa că are nevoie să schimbe aerul, să iasă în aer liber să se plimbe. Unii nativi se pare că nu vor să schimbe doar aerul din casă, ci și aranjamentul mobilei sau chiar imobilul! Astfel, unii și-ar putea vinde!

Așa arată horoscopul lui Neti Sandu pentru data de 17 mai 2019

Taur

Nativii născui sub semnul zodiacal al Taurului vor primi o invitație ciudată. O să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vadă dacă sunteţi compatibili pentru o relaţie de cuplu şi vrea să vorbiţi, să vă cunoaşteţi. Posibil să aveți o întâlnire care poate aduce noutăţi în sfera profesională şi poate reuşiţi să vă suplimentaţi veniturile, să aveţi un nivel de trăi mai ridicat.

Gemeni

Nativii Gemeni este bine să meargă la medic să solicite niște analize mai amănunțite pentru afecțiunile care vă dau bătăi de cap de ceva vreme. E posibil să luaţi nişte bani şi s-aveţi de buzunar dacă vă duceţi în plimbare într-o staţiune de agrement, şi rămâneţi acolo şi peste noapte o zi două.

Horoscop Neti Sandu 17 mai 2019
Horoscop Neti Sandu 17 mai 2019

Rac

Racii ar putea face o activitate nouă, care să-i scape de stresul și de tensiunea acumulată în timpul săptămânii. O s-apară cineva care-şi doreşte să vă scoată în oraş ca să vă cunoască şi intenţiile şi ce simţiţi, să ştie dacă o să ieşiţi week-end-ul care vine pe undeva împreună.

Leu

Nativii Leu se întâlnesc cu un fost iubit/ă care vrea cu toată ființa să vă facă să reveniți asupra poveștii de iubire care s-a terminat cu ceva timp în urmă. Aveţi câte ceva de lucru pe-acasă şi o să daţi zor să vă achitaţi de obligaţii ca să vă rămână timp de ieşit în lume, să daţi refresh stării de spirit.

Fecioară

Se poate să vă duceţi într-o vizită, sau poate aveţi de discutat o chestiune de afaceri şi o să picaţi şi la înţelegere. O să daţi o fugă prin împrejurimi pe la rude să consolidaţi relatiiile, să puneţi la cale vreo nuntă sau un botez la care-aţi vrea să contribuie fiecare cu câte ceva.

Balanță

Poate-o să le faceţi o surpriză copiilor şi-i duceţi într-un parc de aventuri, sau la jocurile lor preferate ca să vă destindeţi cu toţii. Se poate să recuperaţi nişte bani şi să plecaţi într-o excursie, iar dacă sunt treburi urgente pe-acasă o să dedicaţi mare parte din timp preocupărilor casnice.

Scorpion

Cineva care vă iubeşte se va ţine de capul vostru până o să acceptaţi o ieşire în oraş, poate în alt oraş dac-o fi şi-o fi. E agitaţie, aveţi şi treaba, vreţi să o luaţi şi din loc să vizitaţi nişte locuri dragi, poate vă cheamă cineva în altă zonă a ţării şi o să vă duceţi.

Săgetător

Săgetătorii nu vor sta o clipă. Vor fi solicitați de niște prieteni care se mută sau care vor organiza o petrecere zilele ce vin, așa că le veți sări în ajutor. O să faceţi cumva să-i strângeţi la un loc pe ai voştri, la un grătar, la un picnic, vă duceţi împreună la mare, la munte, în natură pe undeva.

Capricorn

Capricornul vrea să se distreze, dar să se și relaxeze în același timp. Așa că o ieșire în oraș este mai plauzibilă dect o petrecere acasă, unde veți munci ca la un job. Poate va trebui să daţi un răspuns cuiva care visează la o relaţie cu voi şi dacă simţiţi şi voi iubire o să porniţi pe acelaşi drum, o să vă-ntemeiați o familie.

Vărsător

O excursie cu trenul ar fi ceva deconectant, dar se poate să plecaţi şi cu avionul într-un city break. Voi o să plecaţi în alt oraş, c-o fi o ceremonie la care trebuie s-ajungeţi mâine şi o să-i antrenaţi şi pe alţi prieteni, să lărgiţi cercul celor care vor fi prezenţi acolo.

Pești

Peștii vor da explicații. Partenerul de viață cere explicații cu evenimentele din ultima perioadă care a tensionat relația. Discuțiile la un pahar de vin, la un restaurant luxos, se desfășoară altfel, iar partenerul de viață va reveni la sentimente mai bune. Se anunță o seară interesantă!