Life

Horoscop Neti Sandu, 18 august 2020. Berbecii vor câștiga o sumă mare de bani

18.08.2020 | 08:24
Horoscop Neti Sandu 18 august 2020 Berbecii vor castiga o suma mare de bani
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul la tine acasă. Astfel, astrologul anunță că astăzi este o zi plină de rezolvări pentru mulți dintre nativi.

De altfel, zodiile din horoscop trebuie să aibă mai multă încredere în ele și să încerce să aibă o perspectivă de ansamblu în ceea ce privește planurile de viitor și dorințele pe care dorim să le îndeplinim.

Așadar, trebuie să știți că vibrația zilei este 9 și ne vin idei care vor fi inovatoare.

Neti Sandu aduce noutăți în horoscopul zilei de marți, 18 august 2020

BERBEC

Partenerul de viață trece prin momente mai puțin plăcute, pentru că nu știe dacă are un viitor în relația de cuplu cu voi. Trebuie să vă decideți și să explicați ce doriți. Aveți ceva de furcă și pe plan profesional, în ideea în care trebuie să munciți mai mult pentru ca afacerea la care vă gândiți să dea roade, o să câștigați mai mulți bani.

TAUR

Vă stă gândul la vacanță, așa că în weekend este posibil să plecați ori la munte, ori la mare. Aveți chef de o schimbare și este posibil să faceți și niște schimbări prin casă, comandați mobilă, lucruri noi. unii dintre voi aveți finalizat ultimele aspecte în ceea ce privește finisajele prin casă.

GEMENI

Vă gândiți la o plecare cu familia în zilele libere ce urmează, poate în weekend. Nu plecați neapărat din țară, unii dintre voi, vă gândiți la un transport mai facil, poate un munte, o mare. Fiți pozitivi, pentru că urmează o perioadă bună din punct de vedere al muncii, o să puneți mâna pe un contract care vă aduce stabilitate financiară.

RAC

Astăzi sunteți plini de idei, iar persoana iubită va avea parte de o surpriză inedită, căci plănuiți o mică escapadă și vă uitați după locații bune pentru o rezervare. Cert este că weekend-ul este al vostru și sunteți nerăbdători să dați iama în vacanță, chiar dacă e de doar două zile. Numai bine, rezolvați și problemele cu banii, vă cumpărați altă mașină, faceți niște investiții în casă și o să fiți mai cumpătați.

LEU

Sunteți interesant pe plan profesional,  cineva se gândește să vă abordeze, primiți mai multe oferte și trebuie să vă decideți la una. CA să aveți succes în tot trebuie să fiți atenți la ce vi se cere.

ADVERTISEMENT

FECIOARĂ

Aveți grijă la sănătate, că ați cam evitat acest lucru în ultima vreme, aveți grijă și la finanțe, și la investițiile pe care vreți să le faceți.  Puneți-vă mintea la bătaie pentru proiectele viitoare.

BALANȚĂ

Și vouă vă stă gândul la vacanță și nu este exclus ca astăzi să puneți la bătaie planul de plecare. Vorbiți cu prietenii ș poate vă relaxați câteva zile. Ar merge o zonă mai muntoasă, unde să vă încărcați bateriile.

SCORPION

Aveți o sărbătoare în familie, o rudă, poate chiar copilul vostru, are parte de fericire, momente bune, pentru că ori urmează să aibă un copil, se căsătorește sau a intrat la o școală, cert este că vă aduce multă bucurie și sărbătoriți. Neti Sandu vă anunță că urmează și o relansare, veți da bine în fața oamenilor.

SĂGETĂTOR

Vă gândiți să vă apucați de ceva cursuri, să mai învățați ceva nou, oricum e pandemie și nu pra aveți mare lucru de făcut. Primiți și o propunere de colaborare din străinătate. Ceva online, un proiect care vă face cu ochiul

CAPRICORN

Vin niște bani, ori vi se amână niște rate, primiți un împrumut bancar, o să vă simțiți mult mai ușurați după această experiență. Sunteți în plin proces de renovare cu locuința, vă gândiți la zugrăvire, reparații, oate chiar vă mutați acolo unde vă doriți de multă vreme.

VĂRSĂTOR

Neti Sandu spune că rezolvați niște probleme cu banii, vă recuperați niște bunuri materiale, simțiți că în sfârșit câștigați o luptă pe care o duceți de ceva vreme. O să începeți și niște colaborări, vin niște idei la fix pentru aceste proiecte.

PEȘTI

Aveți cheltuieli mari și situația nu pare să se îndrepte în viitorul apropiat. La serviciu aveți mult de muncă, însă, din fericire, veți primi și bani pentru munca voastră, așa că sunteți chit cu serviciul și plecați acasă fericit. Vin perioade bune, cu mai multe colaborări.