News
notix pixel id

Horoscop Neti Sandu 18 mai 2019. O zi minunată pentru două zodii

18.05.2019 | 11:15
Zodiacul de sâmbătă, prezentat de Neti SanduSursa foto: Facebook.com

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 mai 2019, aduce vești bune pentru două zodii. Neti Sandu dezvăluie care sunt aceste două zodii norocoase. Luna plină aduce schimbări majore. Vibraţia zilei este 9. Astăzi zodiile dau dovadă de generozitate. Horoscopul este indulgent cu toate zodiile.

Horoscop Neti Sandu 18 mai 2019. Două zodii primesc vești bune

 Lună plină atinge apogeul schimbărilor. Luna aflată în această poziție scoate la iveală acțiuni începute în trecut, dar care abia acum încep să se materializeze. Este momentul ideal pentru a culege roadele frumoase și putem a străluci. Este ziua în care realizăm că eșecul este doar rezultatul unei alegeri greșite. Astăzi zodiile dau dovadă de generozitate.

Taur

O persoană va ieși în calea ta și veți forma o relație frumoasă și stabilă, cu un viitor fericit. Ezte o zi ideală pentru relaxare, plimbare sau o peterecere. Orice care vă va încărca energetic pozitiv.

Gemeni

Astăzi nativii în gemeni au curaj să vărbească deschis și partenerul de cuplu. Noi reguli se vor instala pentru o relație armonioasă și înțelegere.

Neti Sandu, zodiac 18 mai 2019
Neti Sandu anunță o zi frumoasă pentru majoritatea zodiilor
Sursa foto: Facebook.com

Rac

Faceți lună ăn casă și plecați în lume să petreceți. Se anunță un eveniment major. Poate ajungeți la ziua cuiva de naștere, o nuntă sau un botez.

Leu

O invitație la un eveniment de mare anvergură este pe cale să apară. Poate dați o petrecere acasă, ieșiți la restaurant sau la o ieșire cu prietenii.

Fecioară

Ieșiți la o plimbare în aer liber sau o excursie la munte. Orice ieșire alături de grupuri de prieteni vă va scăpa de stres.

Balanță

Nu duceți lipsă de bani. Achiziționați-vă ceva de îmbrăcat sua încălțat. Relaxare este cuvântul zilei. Ieșiți din zona de confort.

Scorpion

Primiți înapoi banii pe care i-ați dat împrumut. Cumpărați cadouri celor dragi. Astăzi este o zi încărcată emoțional.

Săgetător

Veți vizita o rudă care serbează un eveniment mare. Lansați invitații în oraș, la plimbare sau o cină.

Capricorn

Se anunță o colaborare de lungă durată. Este o zi ideală pentru a vă împăca cu o persoană cu care v-ați certat acum mult timp.

Vărsător

E posibil să primiți o vizită neașteptată. Ieșiți la o plimbare pe seară. Veți primi o invitație la o cununie religioasă.

Pești

Cineva vrea să vă mărturisească un secret. Veți pleca la munte sau la mare unde să vă revigorați și să admirați peisaje frumoase.

Berbec

Se anunță semnarea unui proiect. Totul merge ca pe roate de caum încolo. Mergeți la cumpărături pentru amenajarea casei.

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri