News
notix pixel id

Horoscop Neti Sandu, 2 mai 2019. O zodie are mare noroc

02.05.2019 | 08:30
Horoscop Neti Sandu, 2 mai 2019. O zodie are mare noroc
Horoscop Neti Sandu 2 mai 2019

Potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu, în data de 2 mai, o zodie va avea parte de mare noroc, căci după atâta așteptare și muncă, în sfârșit banii vin la ea. Vibrația zilei este 1, ceea ce încurajează la explorat, realizat, experimentat, construit și încercat.

Horoscop Neti Sandu 2 mai 2019

Pe lângă zodiile norocoase, vizați de astrologi mai sunt și taurii. Ei vor sărbători și au și prilej de distracție. După mult timp, ies într-un final din postura de gazde, lucru care îi bucură nespus.

Horoscop Neti Sandu 2 mai 2019. Pica bani din cer pentru o zodie
Pica bani din cer pentru o zodie

Taur

Nativii zodiei au motiv de sărbătoare. Dați de oameni noi care vă fac să radiați. Ieșiți, în sfârșit, din postura de gazdă și așteptați să vă relaxați.

Gemeni

Sunteți plini de energie și chef de ducă. Doriți să vă duceți măcar până la munte, dacă în alte destinații exotice nu se poate, momentan.

Rac

Racii se lasă antrenați de tot felul de preocupări care vă readuc în relația cu un grup de prieteni tare scump la vedere.

Leu

Nativii zodiei Leu vor avea parte de o vizită ori de o plecare. Este posibil să vă schimbai unele planuri, dar totul numai înspre bine.

Fecioară

Fecioarele țin, de ceva vreme, foarte mult la aspectul lor. Așteptau momentul în care să investească în ceea ce le place, pentru a se simți mai bine în pielea lor.

Balanță

Balanțele se simt măgulite, căci există un om în preajma lor care se face curte. Cu această ocazie, puteți face un pas. Ce poate ieși rău? Încercarea moarte n-are.

Scorpion

Sunt câteva rude sau prieteni care țin morțiș să vă întâlnească. Nu ați mai avut timp de așa ceva în ultima vreme, așa că puneți-vă rochia bună, sau doar o pereche de blugi, și ieșiți cu toți la o cafea.

Săgetător

Săgetătorii au parte de un an special. De altfel, s-ar putea spune că este anul vostru. După mult efort depus și nervi consumați, vin în final și roadele, iar banii la care vă gândeați că îi veți câștiga cândva, vin în sfârșit la voi.

Capricorn

Este posibilă o ieșire, fie că vă duceți la cineva în vizită, fie că pur și simplu vă plimbați prin parc. Oricum, se anunță o zi relaxantă.

Vărsător

Nativii zodiei sunt puși pe distracție. Simt că în viața lor se produc schimbări și unde pui că mai sunt și benefice? E drept că e nevoie de o mână de ajutor pentru a ajunge la rezultatul dorit, dar totul se va termina cu bine.

Pești

Puneți și puțină spontaneitate în tot ceea ce faceți. Ați cam uitat de acest ingredient în ultima vreme, lucru care va propulsat într-o mare de monotonie. De asemenea, detașarea voastră poate trimite și partenerul de viață departe, așa că nu mai stați pe gânduri și faceți ceva în acest sens.

Berbec

Este posibil să pregătiți bunătăți pentru familie ori poate ieșiți la un grătar. Debordați de energie și inițiativă, lucru care va aduna în jurul vostru mulți oameni numai buni de petrecut cu ei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri