Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 21 ianuarie 2022. Vărsătorii vor primi bani

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru vineri, 21 ianuarie 2022. Se anunță o zi echilibrată și câștiguri financiare pentru multe dintre semnele zodiacale.
21.01.2022 | 10:54
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 21 ianuarie 2022 Varsatorii vor primi bani
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat horoscopul pentru vineri, 21 ianuarie 2022, care se anunță a fi o zi echilibrată pentru majoritatea zodiilor.

Vibrația zilei este 3, ceea ce înseamnă ca ziua de astăzi va fi despre comunicare.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 21 ianuarie 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Ai nevoie de ajutor pentru un proiect mare, care îți pune în valoare aptitudinile  și o să apelezi la prieteni. E posibil să primești niște bani de la muncă și să pleci într-o vacanță scurtă la munte.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai niște economii și te gândești ce să faci cu ele, dacă e mai bine să le investești sau să le ții undeva, într-un cont în bancă. O să vii cu o idee creativă care va atrage atenția publicului, rămâi pe acest drum și vei avea de câștigat.

Gemeni

Te gândești să pleci în vizită la rude sau la prieteni care locuiesc prin țară și să rămâi, eventual, peste noapte. Există oameni care o să aibă de serviciile tale. Nu ești mulțumit de actualul de loc de muncă și vrei să-l schimbi sau să-ți iei ceva part-time.

ADVERTISEMENT

Rac

În sfârșit o să scapi de grija zilei de mâine, pentru că o să primești niște bani de la serviciu, care trebuiau să vină încă de anul trecut.  În relația de cuplu revine armonia, dar e nevoie ca ambele părți să depună efort în acest sens. Poate că ați fost ocupați cu altele și a lipsit comunicarea.

Leu

Vei trece peste neînțelegerile dintr-o relație, fie ea de prietenie sau amoroasă și o veți lua de la capăt.  E posibil să primești o sumă de bani restantă și să fugi cu prietenii într-o escapadă la munte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O să faci câteva cumpărături pentru casă, pe care le tot amâni de ceva timp. O să vină cineva în vizită sau o să te bucuri de o revedere mult așteptată cu un prieten drag. Puteți ieși în oraș să mai povestiți despre ultimele noutăți apărute în viața voastră.

Balanță

Cineva plecat departe o să se întoarcă și o să te bucuri pentru revedere.  E posibil să te înscrii într-o competiție sau să le faci copiilor galerie,  de pe margine. E ceva antrenant, care o să-ți prindă bine.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poți închiria o cameră sau o vilă, undeva la munte, unde să mergi să te relaxezi alături de familie, fiindcă ai nevoie de odihnă și aer curat.

Nu vrei să rămâi în casă nici în ruptul capului, așa că vei cheltui o sumă mare de bani, chiar dacă e nevoie să umbli la pușculiță.

Săgetător

Faci niște socoteli și-ți dai seama că-ți permiți să faci niște schimbări prin casă, pe care ți le doreai de mult. Ți-au lipsit ieșirile cu prietenii, așa că o să te vezi cu anturajul acum și poate mergeți împreună să practicați sporturile de sezon.

Capricorn

O să te apropii mai mult de cei dragi și o să înveți să comunici cu ei. Există poate și un eveniment de familie, pe care va trebui să-l pregătiți împreună.

Ți s-au tot promis niște bani, iar de astăzi încep să vină, poate fi vorba de anumite colaborări sau ai vândut o proprietate.

Vărsător

O să primești abia astăzi niște bani pe care îi așteptați de mult timp. La locul de muncă se definitivează niște lucruri și o să ajungi la zi cu datoriile.

Pești

Cineva a cărei invitație o aștepți cu sufletul la gură te scoate la plimbare astăzi.  O să primești o oportunitate de colaborare și te vei gândi dacă merită sau e mai bine să te rezumi la locul tău de muncă.

ADVERTISEMENT