Horoscop Neti Sandu 26 aprilie. Zodia care are de pătimit în Vinerea Mare

Claudiu Ilie   
în HotNews
26/04/2019, 08:37
Horoscop Neti Sandu 26 aprilie. Zodia care are de pătimit în Vinerea Mare GALERIE FOTO
Horoscopul lui Neti Sandu aduce vesti bune pe data de 26 aprilie pentru Berbeci

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru data de 26 aprilie! Astfel, aflăm că multe dintre zodii vor avea treabă cu proiectele la care lucrează de ceva timp, iar alții, mai norocoși, vor primi vești foarte bune din punct de vedere material.

Așa arată horoscopul Neti Sandu pentru 26 aprilie

Berbec

Aţi putea primi nişte bani în plus şi o să aveţi pentru o excursie în weekend să vă duceţi la distracţie sau să faceţi mişcare. Se profilează o zi încărcată şi o să rezolvaţi lucruri care să vă netezească drumul spre succes, să câştigaţi mai mulţi bani şi poate chiar vă schimbaţi serviciul.

Taur

E posibil să fiţi invitaţi la un eveniment care poate marca începutul unui proiect pe care o să-l orchestraţi frumos. Aveţi idei, energie, să vă puneţi planurile în practică, să ajungeţi în top, să câştigaţi bani, faima, să fiţi permanent în formă, să vă puteţi exprima aşa cum doriţi.

Horoscop Neti Sandu 26 aprilie
Horoscopul Neti Sandu din 26 aprilie sune ca Racul vrea stabilitate

Gemeni

O să primiţi ceva în dar, poate va scoate cineva la un suc, o prăjitură, vă duceţi la un spectacol şi o să cimentaţi o relaţie. Voi aţi putea face rost de un supliment salarial şi să strângeţi bani pentru vacanţă, să ieşiţi mai des în timpul liber cu prietenii cu familia, să vă relaxaţi.

Rac

Se poate abia acum să daţi cărţile pe față şi să faceţi să meargă o relaţie, c-aveţi mare nevoie de stabilitate. Va trebui să veniţi cu şi mai multe argumente ca să obţineţi o aprobare, să avansaţi la slujbă, să câştigaţi un proces, va fi o luptă serioasă, dar o să învingeţi.

Leu

E posibil să vi se plătească nişte bani pe care trebuia să-i luaţi acum o lună şi ceva şi o s-aveţi de cheltuială zilele astea. Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi de timp liber, poate şi ca să-i aveţi aproape şi pe copii şi să faceţi mişcare, să puneţi la bătaie creativitatea.

Fecioară

O invitaţie de ieşit la plimbare, la o cină romantică, e momentul să duceţi la alt nivel relaţia, dacă aveţi intenţii serioase. O să luaţi parte la o şedinţă, o negociere, să fixaţi datele unei afaceri, să daţi şi de sponsori, să faceţi lucrurile aşa cum credeţi voi de cuviință, pentru că sunteţi exigenţi.

Balanță

O să vă daţi peste cap să cuceriţi inima fiinţei iubite, şi or să se vadă rezultatele. Vă asociaţi cu nişte oameni ca să lucraţi la ceva care să vă reprezinte şi să vă umple contul, c-aveţi cheltuieli mari în perioada asta, poate speraţi şi la o vacanţă mai specială, de lux.

Scorpion

Poate vi se dă ceva în plus de lucru la serviciu şi o să vă achitaţi frumos, de toate obligaţiile şi-o să vă asiguraţi latura financiară. O veste bună, o întâlnire, veţi petrece o după amiaza minunată într-o companie agreabilă, poate sunteţi la prima vedere la față, cu această persoană.

Săgetător

Se pare c-o să umblaţi la banii din cont, să vă luaţi o casă, o maşină, sau să plecaţi în weekend pe undeva. O să vă faceţi timp şi pentru voi, să vă destindeţi, să vă puneţi în valoare nişte aptitudini, să practicaţi un hobby, să vă descoperiţi noi valenţe.

Capricorn

Poate o să luaţi tratamentul adecvat, dacă aţi aflat de la medic ce v-ar face bine, să reveniţi la formă de zile mari. Vă puteţi apuca de un job care să v-aducă bani, poate fi o colaborare, ceva care să vă sporească banii din cont, şi vă puteţi extinde, treptat, afacerile.

Vărsător

O să ieşiţi la socializare, poate e ziua cuiva de naştere, sau simţiţi nevoia să fiţi alături de cei dragi, şi să lărgiţi cercul de prieteni. Nişte prieteni vă invită la ei acasă, în alt oraş, în weekend, să petreceţi măcar o zi, dacă nu mai multe, să fie şi 1 mai, o minivacanţă, la o adică.

Pești

Se conturează o şansă de bani şi de a vă lua şi acele lucruri de care aveţi de multă vreme nevoie şi o să încheiaţi acel capitol, al cumpărăturilor. Se animă frumos relaţia partenerială şi veţi face echipă la tot ce aveţi de făcut în continuare, o să vă descurcaţi şi la treabă şi la distracţie.

Închide ×