Life

Horoscop Neti Sandu, 26 iunie 2020: Scorpionii pleacă în concediu, iar Săgetătorii își găsesc jumătatea

26.06.2020 | 12:50
Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2020 Scorpionii pleaca in concediu iar Sagetatorii isi gasesc jumatatea
ADVERTISEMENT

Horoscop 26 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu, aduce în prim plan Fecioarele, care fac achiziții noi, Scorpionii pleacă în concediu, iar Peștii sunt în discuții pentru noi colaborări.

Vibrația zilei de astăzi este 8 și trebuie să aveți grijă ce faceți cu banii, să nu-i irosiți degeaba pe nimicuri, că s-ar putea să rămâneți fără economii.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru 26 iunie 2020

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 BERBEC

Cel mai probabil o să plecați din oraș în weekend. Aveți nevoie de relaxare, dispoziție, de un tonus nou. Vindeți sau închiriați o casă. Sau chiar se poate să vă construiți voi o casă.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 TAUR

Plănuiți un concediu în familie, cu nepoți, copii, toată lumea. Aveți un obiectiv de atins și nu vă abateți de la drum.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 GEMENI

Vă gândiți la situația financiară, ratele pe care le plătiți. Sunt șanse să vă sporiți veniturile. Munciți o perioadă scurtă pentru niște bani care vă pot ajuta să vă stabilizați.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 RAC

Este posibil să vă împrumutați niște bani pentru a vă cumpăra o casă, vă gândiți la viitor și unde o să stați cu persoana iubită. Aveți și niște bani de primit, de plătit chiar și niște datorii.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 LEU

Primiți niște bani și vă gândiți să petreceți acest sfârșit de săptămână la mare, ori la munte, sau chiar la cineva drag.  Dacă aveți deja un loc de muncă, niște bani vă intră în conturi, așa că până la finele anului tot o să munciți, dar o să fiți și răsplătiți.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Vă cumpărați ceva, faceți niște cumpărături, aveți multe de luat, o listă întreagă. Aveți o întâlnire cu o persoană cu care aveți de gând să începeți o colaborare.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 BALANȚĂ

Vă căutați un loc de muncă, accesați un credit, vă pregătiți de o relansare, trebuie să duceți niște acte undeva. Sunt oameni care vor să vă ajute în demersul vostru, o să fie bine.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 SCORPION

O plecare în străinătate, ori chiar o scurtă vacanță prin țară. Rezolvați și niște acte, ori încheiați o situați școlară, poate a copiilor, a vostră.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Faceți o plimbare, încercați să vă relaxați după o perioadă stresantă. Vă îndrăgostiți, poate vă căsătoriți, începeți o viață nouă.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 CAPRICORN

Vă cumpărați o mașină sau mergeți cu metroul, rezolvați problema transportului. Poate câștigați un proces sau vă pregătiți de o relansare, o să aveți succes anul acesta.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Aveți grijă la bani, că rămâneți fără economii. Se anunță cheltuieli mari în perioada asta. Bugetul trebuie echilibrat. Poate vă reinventați cu un proiect nou care să aducă beneficii și anul viitor.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 PEȘTI

Vă înscrieți la ceva cursuri online, încercați să vă găsiți pasiunea în timpul liber. Aveți discuții noi pentru o colaborare pentru câteva luni.

ADVERTISEMENT