News

Horoscop Neti Sandu 28 aprilie 2019. Zodia care are cea mai bună zi de Paşte

28.04.2019 | 10:46
Horoscop Neti Sandu 28 aprilie 2019 Zodia care are cea mai buna zi de Paste

Potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu, în ziua de Paște, 28 aprilie 2019, toate zodiile vor avea parte de liniște, mai multă răbdare și veselie, însă unele vor fi cu adevărat la înălțime din toate punctele de vedere.

Horoscop Neti Sandu 28 aprilie 2019

Vibrația zilei este 1, ceea ce înseamnă că punem punctul pe ”i”. Cei vizați de horoscop sunt Berbecii. Nativii zodiei vor avea o zi foarte bună în care vor face tot ce și-au propus. Pentru ei este posibilă o excursie la care până acum doar visau, chiar dacă este vorba despre o plecare scurtă.

Horoscop Neti Sandu 28 aprilie 2019. Zodia care are cea mai bună zi de Paşte
Zodia care are cea mai bună zi de Paşte

Berbec

Se anunță o ieșire cu prietenii, copii, într-o excursie la care până acum doar visați.

Taur

Nativii zodiei pleacă undeva, fără să țină cont de toate, cum o făceau până acum. De asemenea, în data de 28 aprilie, comunicarea este punctul vostru forte.

Gemeni

Vă dă bătăi de cap o problemă de suflet, iar acum, în final, după atâta așteptare, vă puteți elibera dacă ieșiți cu oameni dragi la o plimbare.

Rac

Sunteți căutat de mulți oameni, iar faptul că nu vă puteți face timp pentru toată lumea vă înfurie.

Leu

Leii sunt extrem de binedispuși, iar umorul lor încântă toți oamenii din jur, lucru pentru care și acesta va fi înconjurat de multă lume. Distracția este pe primul loc astăzi pentru voi!

Fecioară

Este prevăzută o surpriză! Puteți primi o vizită din partea cuiva drag ori o mică plecare, fie că este vorba doar despre câteva ore, lucru care vă va scoate din tensiunea pe care ați acumulat-o zilele trecute.

Balanță

Balanțele primesc o vizită neașteptată. De asemenea, se anunță și o schimbare. Posibil să vă mutați, să faceți rodajul mașinii, în cazul în care tocmai ați achiziționat-o.

Scorpion

Este posibil să reparați o relație de dragoste sau prietenie, lucru care vă va bucura enorm. Totodată, astăzi este prevăzută o invitație în oraș, la o plimbare sau la un eveniment festiv la care ar trebui să dați curs.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător cheltuiesc fără să se uite în stânga și în dreapta. Nu vă mai gândiți la toate detaliile și doriți doar să faceți oamenii din jurul vostru fericiți.

Capricorn

Capricornii sunt invitați la un grătar, picnic, orice are legătură cu un grup de oameni dragi. De altfel, este și o zi bună pentru așa ceva, căci sunteți în formă, cu umorul la purtător.

Vărsător

Vărsătorii tre printr-o perioadă în care iubirea înflorește, totul este pe plus, iar veniturile sunt așa cum doreați.

Pești

Este posibil să scoateți banii din fondul de economii pentru a vă înnoii de Paște ori poate pentru a merge la munte, la mare.