News

Horoscop Neti Sandu 3 mai 2019. Zodia care are parte de o mare surpriză

03.05.2019 | 09:10
Horoscop Neti Sandu 3 mai 2019 Zodia care are parte de o mare surpriza

Horoscop indicat de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 3 mai. O zodie are nevoie să se gândească bine, pentru că va urma să ia o decizie extrem de importată. Vibrația zilei este 3, transmisă printr-un gând bun. Toată ziua este dominată de vești bune. Toate zodiile se vor putea bucura de o zi de vineri magnifică, plină de relaxare și liniște.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 mai

Vibrația zilei de 3 este una care aduce un gând bun și liniște. Unele zodii vor întâmpina mici probleme, dar nu ceva ce le va întuneca ziua, așa că pot sta liniștite. Astrele le sfătuiesc să aibă mai multă încredere în puterile lor și să nu se ai subestimeze atât de mult în unele cazuri.

Lumea în care trăim este complicat de simplă. Puterea puterilor din lume este puterea de a influenţa oamenii. Trăim într-o lume în care ultima descoperire este omul. Trăim clipa eternă a regăsirii în care învăţăm ce este fericirea.”

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 mai
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 mai

Taur

Luați o decizie referitoare la viața în doi. Ieșiți la o cafea cu partenerul și hotărâți o chestiune foarte importantă.

Gemeni

Faceți cunoștință cu cineva care vi se potrivește mânușă. Vă armonizați cu aceasta și creați o legătură foarte strânsă.

Rac

Vi se recomandă în ziua de vineri, 3 mai să vă odihniți și să nu depuneți foarte mult efort. Trebuie să stai cât de departe de casă ca să te te poți relaxa.

Leu

Vă ia prin surprindere o invitație deosebită în cursul zielei de vineri. Primiți o veste bună, ceva ce vă va ține bine în priză.

Fecioară

Aveți în minte cum să pregătiți o mică petrecere de ziua unui prieten drag. Este posibil să primești niște bani pentru a da o fugă cu familia într-un loc relaxant.

Balanță

Cineva care are sentimente puternice pentru voi va vrea să vă mărturisească asta pe 3 mai. Este posibil ca voi să nu fi bănuit exact persoana în cauză.

Scorpion

Îi adunați pe ai voștri la o masă festivă, poate la iarbă verde, ceva simplu și liniștit. În perioada aceasta, mai ales pe 3 mai, vreți să stați cu familia.

Săgetător

Există posibilitatea să primiți o ofertă pentru un alt loc de muncă. Sunt mult mai multe avantaje acolo și primiți un salariu mult mai bun. Gândiți-vă și luați decizia pe 3 mai.

Capricorn

Așteptați-vă la vremuri bune! Reluați o discuție veche cu un partener de cuplu. Mențineți o stare bună pe tot parcursul zilei de vineri, 3 mai.

Vărsător

Trebuie să rămâneți pozitiv în cursul zilei de vineri, 3 mai. O să vină și clipe magnifice pentru voi, deocamdată sunteți pe linia de plutire.

Pești

Azi, 3 mai, vă ocupați de curățenie și organizare în locuința voastră. Apare o sursă de bani la care nu v-ați fi gândit.

Berbec

Pare că sunteți pe picior de plecare. Veți vizita locuri foarte frumoase, locuri care vă vor da un chef de viață cum nu l-ați mai avut niciodată.