Life

Horoscop Neti Sandu: 4 mai 2021. Relații amoroase pentru trei zodii

04.05.2021 | 08:21
Horoscop Neti Sandu 4 mai 2021 Relatii amoroase pentru trei zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 4 mai 2021, vine cu vești bune în plan profesional, mai ales că au fost câteva zile libere pentru nativi, în care au avut timp să se relaxeze alături de cei dragi. 

Astrologul de la Pro TV anunță și surprize în plan amoros pentru unii nativi, care pot intra într-o relație sau sunt căutați de cineva din trecut.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 4, iar zodiile vor face treaba cu rigurozitate. Află din rândurile următoare ce planuri au astrele pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: 4 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Sunt mai mulți bani de luat în această lună și poate pleci în vacanță, acum sau la vară. Ți se propune o activitate de grup și găsești o soluție ca să lucrezi eficient, să nu te deranjeze nimeni.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunt șanse să semnezi un contract care care să te mențină ocupat și să-ți asigure venituri avantajoase, în același timp. Banii în plus te ajută să-ți faci și unele provizii prin cămară și poate ieși pe afară, dacă ai posibilitatea.

Gemeni

Te întorci de unde ai plecat zilele acestea, acum că vacanța este gata. Te apuci de treabă, poate primești niște vești sau confirmări din străinătate. Poate o să pleci și în afara țării cu treburi profesionale.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să colaborezi cu niște cunoscuți ca să puneți o idee în aplicare, să obții nilte bani și să faci și o promovare. Recuperezi anumite sume de bani, achiți facturile urgente și îți rămân și de cheltuială.

Leu

Se poate să fe un eveniment online unde îți vei exprima o idee sau o strategie și se va ține cont de aceasta. Există o persoană care nu vrea să te piardă și o să insiste să fiți cât mai mult împreună, lucru pe care și tu ți-l dorești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate mai ai de dat un examen sau un interviu online și rezolvi o situație ce ține de școală sau carieră. Este posibil să obții niște bani și să cumperi cele necesare pentru aprovizionare, dar să faci și alte cheltuieli obligatorii.

Balanță

Se poate să-ți dai un refresh în plan spiritual, mai ales că au existat niște schimbări. Rezolvi o problemă ce ține de bancă, poate mergi și la sediu dacă trebuie să iei o semnătură. Poate ți se aprobă și un credit.

Scorpion

O persoană cu care ai avut o relație sentimentală în trecut te caută acum și nu pare să se lase prea curând. Poate reiei niște negocieri și insiști ca să ți se aprobe condițiile, mai ales că ai o personalitate puternică.

Săgetător

Te caută cineva care are sentimente pentru tine și te scoate în oraș, ca să vă cunoașteți mai bine. Ți se propune o ofertă de job, este o provocare și o accepți imediat, mai ales că ai nevoie de bani în plus.

Capricorn

Se poate să ai o rată mai mare și faci tot ce poți ca să o achiți cât mai repede. Primești bani în plus, cumperi ce ai nevoie și pui deoparte, mai ales că ai cheltuit mult în ultima vreme.

Vărsător

Ai sentimente puternice pentru o persoană și faci tot ce poți ca să aveți o relație. Mai ai lucruri de rezolvat prin casă și îți amenajezi un spațiu în care să muncești cu spor, dar și unul pentru relaxare.

Pești

Încerci să-ți fai mai mult timp pentru relația de cuplu, mai ales că au apărut anumite tensiuni. Te apuci serios de treabă, mai ales că ai rămas cu restanțe și trebuie să scapi de ele, fie că este vorba de job sau de studii.

ADVERTISEMENT