News

Horoscop Neti Sandu 6 mai 2019. O zodie se întoarce la o fostă iubire

06.05.2019 | 08:45
Horoscop Neti Sandu 6 mai 2019 O zodie se intoarce la o fosta iubire

Astrologul Neti Sandu a realizat horoscopul pentru ziua de luni, 6 mai 2019, iar veștile sunt benefice pentru majoritatea nativilor. Vor avea loc azi eveniment spectaculoase în viețile tuturor semnelor zodiacale, iar una dintre zodii s-ar putea să se întoarcă la o fostă iubire, căci se reiau relațiile vechi cu aceasta.

Iată horoscopul lui Neti Sandu pentru data de 6 mai 2019

Berbec

Berbecii își cântăresc bine oportunitățile de reinvestire și au parte de tot felul de momente interesante din punct de vedere financiar astăzi. Mulți binevoitori apar în jurul lor și se vor trezi mai încrezători ca niciodată în propriile lor forțe. E o zi benefică pentru acei nativi care vor să scape de probleme, să se relaxeze, să lase frustrările la o parte.

Taur

Taurii au nevoie de mare ajutor în această perioadă și sunt gata să facă un pas important din toate punctele de vedere. Cineva se oferă să îi ajute și se vor bucura nu doar de sprijin, ci și de atenția cuvenită. Apar oportunități noi, poate chiar un loc de muncă mai bine plătit, căci fac impresie bună peste tot pe unde se duc.

Peștii au posibilitatea de a contracta un credit nou. Sursa foto: pixabay.com

Gemeni

Gemenii poartă o discuție serioasă cu persoană iubită, acea discuție care a tot fost amânată și acum trebuie purtată pentru lămurirea tuturor problemelor de cuplu. E posibil ca acești nativi să facă o mare schimbare, să se integreze mai bine într-un alt loc, poate chiar la un alt domiciliu în urma discuțiilor cu partenerul de viață.

Rac

Racii se confruntă cu anumite probleme medicale și e bine să fie ceva mai atenți la starea lor generală de sănătate. Sunt încurajați, pe de altă parte, să nu renunțe la țelurile lor, să fie ceva mai insistenți, mai ambițioși, mai ales că în ultima vreme lucrurile s-au cam complicat din punct de vedere profesional pentru ei.

Leu

Leii pot face un salt uriaș în carieră chiar azi, la început de săptămână. Și discuțiile în cuplu devin benefice pentru starea lor generală de spirit, iar lucrurile tind de aici încolo spre mai bine.

Fecioară

Fecioarele sunt în continuare ofertate cu tot felul de locuri de muncă în țară sau în străinătate și sunt puse serios pe gânduri în legătură ci asta. Au parte de o zi plină, de neuitat.

Balanță

Balanțele sunt puse pe drumuri din cauza unor chestiuni birocratice. Au de citit și de semnat multe acte, iar hârțogăreala le cam strică starea de spirit în prima parte a zilei.

Scorpion

Din punct de vedere amoros, se anunță armonia în casa Scorpionilor. Este o zi de succes nu doar pe plan sentimental, ci și profesional. Scorpionii au parte de surprize neașteptate.

Săgetător

O fostă iubire vine cu fitilul dragostei în viața Săgetătorilor, iar tentația de a reveni la sentimente mai bune față de un fost partener este ceva mai mare de data aceasta, mai ales că e o perioadă extraordinară pentru împăcări.

Capricorn

Și Capricornii sunt căutați de persoane care le aduc multă bucurie în suflete și multă seninătate. Vor avea parte de tot felul de surprize plăcute în prima zi a săptămânii.

Vărsător

Vărsătorii vor fi scoși dinr-un impas emoțional datorită prietenilor. Se vor descătușa, vor spune tot ce au pe suflet și asta îi va ajuta să fie extrem de concentrați pe ce au de făcut de acum înainte.

Pești

Peștii nu exclud posibilitatea de a contracta un credit, poate pentru o casă sau pentru alte bunuri. Este o zi de luni benefică pentru semnarea unor acte ce îi pot avantaja.