Life

Horoscop Neti Sandu! Cum influențează Capricornul toate celelalte zodii. Te așteaptă provocări dificile

04.07.2020 | 09:46
Horoscop Neti Sandu Cum influenteaza Capricornul toate celelalte zodii Te asteapta provocari dificile
ADVERTISEMENT

Astrologic vorbind, 2020 este anul Capricornului, așa că ai pe cine să dai vina pentru momentele mai puțin dificile pe care ești nevoit să le traversezi în toată această perioadă. Și nu o spunem doar noi, ci și Neti Sandu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi din România.

Zodia Berbecului va fi foarte greu încercată în următoarele luni, așa că înarmează-te cu toată răbdarea din lume dacă te numeri printre acești nativi. Știm că nu e tocmai punctul tău forte, dar nu ai ce face. Păstrează-ți calmul, altfel riști să naști conflicte care nu se vor mai termina niciodată.

ADVERTISEMENT

Ceva mai norocoși vor fi nativii din zodia Fecioarei, pentru că îi așteaptă promovarea la care până nu demult abia dacă îndrăzneau să viseze. Pot apărea unele tensiuni în relația cu persoana iubită, dar atât timp cât nu sunt amplificate de cineva din exterior situația este sub control.

Neti Sandu îți spune ce surprize te așteaptă în urma influenței Capricornului

Berbec

Evenimentele astrologice din următoarele luni, nu îți vor fi favorabile. În ultima parte a anului se vor intensifica problemele în familie și astfel vor fi posibile rupturi și schimbări radicale.

ADVERTISEMENT

Taur

Familia îți va provoca o serie de probleme în perioada următoare! Nu fii irascibil și încearcă să le asculți doleanțele și nevoile. Răbdarea nu este punctul tău foarte, însă încearcă să fii stâlpul pe care-l visezi.

Gemeni

Ești dus de valul mării, în sensul că vei fi foarte energic, dar vei uita multe lucruri esențiale pentru cei dragi, iar asta o să te „coste” scump.

ADVERTISEMENT

Rac

Cariera îți dă bătăi de cap în continuare, nu reușești să obții ceea ce îți dorești. Nu dispera pentru că în următoarele luni, viața personală îți va înflori.

Leu

Vei fi una din puținele persoane care vor prospera în lunile următoare. Ești sfătuit să-ți găsești energia pentru că se anunță un final de an spectaculos. Fecioară Îți bate dragostea la ușă și pentru asta, ești sfătuit să-ți deschizi poarta inimii și să te lași condus de sentimente.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pentru tine, nu stau bine lucrurile în multe zone! Ai grijă cum le rezolvi deoarece este posibil să vină toate necazurile deodată. Scorpion Decizii, decizii, decizii, cam așa se rezumă previziunile pentru lunile următoare. Ai grijă cum le iei și mai ales atunci când vine vorba de bani.

Săgetător

Partenerul de viață sau o persoană dragă îți va da multe bătăi de cap. Pot fi aspecte legate de sănătate sau aspecte ce țin de viața personală și de aceea trebuie să înțelegi că nu o să le poți găsi rezolvare de unul singur.

Capricorn În lunile care urmează, viața personală se va așeza, însă vei fi nemulțumit de cariera profesională. Prin urmare, atenție mărită la alegerile ce trebuie să le faci! Vărsător Ești sfătuit să drămuiești bine banii pentru că spre final de an este posibil să apară multe cheltuieli neprevăzute. Pești Aluneci prin probleme ca „peștele prin apă”, asta e marea veste bună.

ADVERTISEMENT