Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 11 octombrie 2020. Săgetătorul găsește o preocupare inedită

11.10.2020 | 10:02
Horoscop Neti Sandu duminica 11 octombrie 2020 Sagetatorul gaseste o preocupare inedita
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru duminică, 11 octombrie 2020, aduce o zi cu foarte multe reușite, fie că este vorba de plan sentimental, fie că este vorba de carieră. Totodată, zodiile au curaj să reia unele discuții contradictorii, au cuvintele la ele.

În plus, astrologul știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale vor reuși să cadă la pace cu toate persoanele cu care de-a lungul timpului s-au aflat în certuri și neînțelegeri. Mare atenție, acest lucru nu înseamnă că nativii trebuie să-și calce în picioare principiile.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu transmite că vibrația zilei de duminică este reprezentată de numărul 11, un număr maestru care le va transmite zodiilor înțelepciune în luarea celor mai bune decizii. Iată, așadar, care sunt previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 11 octombrie 2020, pentru toți nativii

Berbec

Se poate să întâlnești pe cineva cu care ai conversat doar online. Cine știe, poate chiar simți ceva chimie. Discuții cu un potențial partener de afaceri. Odihnește-te mai mult.

ADVERTISEMENT

Taur

Stai de vorbă cu oamenii dragi și pune la punct evenimentele care se vor desfășura până la finalul anului. Simte-te comod atunci când mergi în vizită sau ai oaspeți acasă.

Gemeni

Faci rost de bani în zilele următoare. Prietenii îți dau înapoi împrumuturile. Povestește ce ai pe suflet, mărturisește-le prietenilor ce te deranjează sau ce te macină.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu mai ezita și dă curs unei plimbări sau invitații la cafea. Cine știe, poate afli că ești în armonie cu respectiva persoană. Nu mai pierde vremea, cineva vrea să fiți împreună.

Leu

Ai promis multe atât copiilor, cât și prietenilor. Ar fi cazul să te ții de cuvânt. Distracție și răsfăț din partea amicilor. Poate chiar pleci la drum și descoperi locuri și peisaje noi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pune punctul pe i și lămurește unele aspecte care au rămas neîncheiate. Mișcare în aer liber, ar fi cazul să te dezmorțești. Ia-o de la capăt și mâine.

Balanță

Se poate să primești sau să recuperezi niște bani, folosește-i pentru o cină în oraș. Este nevoie să-ți faci timp pentru familie, stai mai mult cu cei dragi. Simți că trebuie să iei o gură mare de aer proaspăt.

Scorpion

Cineva din trecut care nu te poate uita și care te are la inimă vine cu argumente puternice pentru reluarea legăturii amoroase. Invitație la un spectacol sau concert în aer liber, simte-te bine.

Săgetător

O persoană din depărtare vă face o vizită neașteptată, are ceva treburi nerezolvate. Preocupare inedită pentru ocuparea timpului liber, fă ceva care îți face plăcere. Așa scapi și de stres și oboseală.

Capricorn

Reușită surpriză care te ajută să ridici cota valorică. Este un moment bun pentru a da o fugă în alt oraș, o persoană are nevoie de ajutorul tău. Acum ai ocazia să-i fii alături.

Vărsător

Discuție cu un angajator. Nu trebuie să te grăbești, ai timp să iei cea mai bună decizie. Cineva vrea să fiți un cuplu, ieșiți la o întâlnire și vedeți dacă sunteți pe aceeași lungime de undă.

Pești

Ai promis să vizitezi pe cineva în urmă cu ceva timp, iar acum trebuie să te ții de cuvânt. Poate mergi la o cafea. Sărbătoare și timp petrecut în familie, bucură-te de aceste momente.

ADVERTISEMENT