Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 12 decembrie 2021. Leii fac planuri de căsătorie

Horoscop Neti Sandu: duminică, 12 decembrie 2021. O zi în care zodiile visează cu ochii deschiși, iar anumite lucruri ar putea deveni realitate, cum ar fi cele din plan sentimental.
12.12.2021 | 09:53
Horoscop Neti Sandu duminica 12 decembrie 2021 Leii fac planuri de casatorie
ADVERTISEMENT

Vibrația zilei de duminică, 12 decembrie 2021, este 3, potrivit horoscopului anunțat de Neti Sandu. Nativii vor trece prin noi stări, schimbări și se vor gândi la ce vor face în anul ce urmează.

În timp ce unele zodii vor avea parte de turnuri în relația cu persoana iubită și chiar se gândesc la căsătorie, altele vor avea parte de victorii în plan profesional și vor simți nevoia să sărbătorească alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 12 decembrie 2021. Ce au rezervat astrele pentru toate zodiile

Săgetător

Neti Sandu transmite că Săgetătorii ar putea fi câștigătorii unui titlu duminică și vor sărbători momentul. Unii nativi și-ar putea sărbători și ziua de naștere și vor lua decizii importante în plan sentimental. Cei singuri și-ar putea găsi sufletul pereche.

Capricorn

Pentru Capricorni se preconizează o turnură în relația cu partenerul de cuplu. S-ar putea să constatați că vă aflați chiar lângă o persoană predestinată.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Mișcare în aer liber pentru Vărsători alături de prieteni. Veți schimba opinii și vă veți deschide sufletul. Cineva v-ar putea dezvălui că are fluturi în stomac în prezența voastră.

Pești

Veți fi chemat la un eveniment festiv, iar acest lucru o să vă mai destindă. Veți vorbi cu persoane care vă vor oferi un vibe bun.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii se vor încărca sufletește. Ar putea face și o vizită cuiva drag, pare cineva mai degrabă care v-a rănit și vă doriți să lămuriți anumite aspecte.

Taur

Veți afla în curând dacă acel sau acea cineva care v-a atras în ultimul timp este persoana ideală pentru a forma o relație. Astrele dau de înțeles că ați putea avea o viață mai frumoasă dacă veți da șanșa unei noi relații cu mai mari șanse de conviețuire.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Cineva vă așteaptă să dați un semn de viață. Nu ați mai discutat de mult timp cu acea persoană. Ați putea lua o decizie importantă împreună.

Rac

Veți invita acasă la voi pe cineva care vă face o invitație la o cafea. Pare a fi cineva cu care ați fost împreună. Veți pune la punct unele lucruri și veți face planuri de viață.

Leu

Leii vor merge la cineva acasă și vor depăna amintiri. Totodată, se gândesc serios la căsătorie pentru anul viitor.

Fecioarele, timp petrecut alături de familie

Fecioară

Veți face o plimbare cu mașina prin apropiere de casă. De asemenea, vă veți ajuta familia la treburile casnice. Se anunță multe cumpărături pentru perioada sărbătorilor de iarnă ce bat la ușă.

Balanță

Balanțele vor fi privite precum niște specialiști și se vor face utile în acest sens. Ar putea organiza și o mică petrecere pentru copii.

Scorpion

Vă veți alătura unui grup cu care aveți sentimente comune. De la una dintre persoane ați putea primi și un cadou. Bucurați-vă, căci este un cadou simbolic.

ADVERTISEMENT