Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 14 martie 2021. O zodie primește o sumă mare de bani

14.03.2021 | 09:27
Horoscop Neti Sandu duminica 14 martie 2021 O zodie primeste o suma mare de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru duminică, 14 martie 2021, aduce o zi foarte frumoasă. Zodiile dau dovadă de mare generozitate și creează armonie în preajma lor. 

Astrologul știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale scot la iveală lucruri care le fac mare plăcere. Vibrația zilei este 5 și dragostea plutește în aer.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt aduse în rândurile de mai jos. Descoperă și tu care sunt evenimentele importante pentru această zi de weekend!

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 14 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Întrevedere cu o persoană care îți propune o afacere de nerefuzat. Se grăbește și are nevoie de semnătura ta, poate te interesează colaborarea.

ADVERTISEMENT

Taur

Expune produsele și planurile la care ai lucrat până acum, inclusiv în online. Lumea te va admira și e posibil chiar să găsești câțiva cumpărători.

Gemeni

Te pregătești pentru o apariție în public. E posibil să ți se înmâneze un premiu generos, care să conteze la prestigiul tău, chiar și în pandemie.

ADVERTISEMENT

Rac

E posibil să le faci o vizită părinților și să-i ajuți cu ce ai nevoie. Au ceva de lucru și le poți fi de mare folos în acest final de săptămână.

Leu

Primești bani dintr-o activitate colaterală, numai buni pentru o ieșire în oraș, la un restaurant. Poate chiar organizezi o ieșire din localitate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva vă face curte de ceva timp și simte că aveți o mare compatibilitate. E cazul să vezi ce-ți dorești, decizia este în mâinile tale.

Balanță

E o zi decisivă în privința relației de cuplu. Analizează toate amănuntele și ține cont de toți factorii pentru a afla dacă trebuie să mai rămâneți împreună.

Scorpion

Lucrurile sunt în continuă mișcare, de aia starea ta de spirit este schimbătoare. Atitudinea celor cu care intri în contact te poate lua prin surprindere.

Săgetător

Ziua poate aduce un motiv de sărbătoare sau un succes. Cineva se cere a fi cinstit și o să fie o încărcătură sufletească enormă.

Capricorn

Se poate să mergeți în vizită la niște rude apropiate, care au pe cineva de sărbătorit. E momentul să refaceți spiritul de grup, de familie.

Vărsător

Stai cu mintea limpede și relaxează-te înainte de a lua o decizie radicală legat de locul de muncă. Alege varianta care îți aduce cele mai multe beneficii.

Pești

Se poate să dai niște bani pe niște obiecte vestimentare. Trebuie să alegi o ținută potrivită pentru un eveniment restrâns la care ești invitat.

ADVERTISEMENT