Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 16 mai 2021. Taurii plănuiesc o căsătorie

16.05.2021 | 09:47
Horoscop Neti Sandu duminica 16 mai 2021 Taurii planuiesc o casatorie
Horoscop Neti Sandu: joi, 10 iunie 2021. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru duminică, 16 mai 2021, arată că este o zi bună mai ales pentru Tauri și Balanțe, dar vești îmbucurătoare sunt pentru mai multe zodii.

Vibrația acestei zile este cifra șapte, iar cei 12 nativi din zodiac vor avea parte de armonie și înțelepciune în toate lucrurile pe care le au de făcut.

ADVERTISEMENT

Este un moment în care dorim să ne recuperăm tot timpul pe care l-am pierdut, în care vrem să profităm cu adevărat de viața noastră și să ne revedem cu oamenii cu care n-am apucat în ultimul timp.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 16 mai 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Niște chestiuni legate de casă îți provoacă ceva emoții, însă acestea se vor rezolva rapid, dacă fiecare dintre membrii familiei contribuie cu ceva.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii trebuie să ia o decizie referitoare la viața de cuplu sau cea de familie. Poate fi vorba despre plănuirea unei căsătorii sau despre mutarea într-un oraș nou.

Gemeni

Cei din zodia Gemeni participă la un concurs în ziua aceasta. Poate fi vorba chiar de o competiție online sau de ceva mai simplu, cum ar fi un concurs cu rolele.

ADVERTISEMENT

Rac

Este momentul de respiro pentru Raci. Ai muncit mult și meriți din plin să te relaxezi. Sunt șanse să îți cumperi o casă nouă sau un spațiu deosebit,  special dedicat muncii.

Leu

Începeți niște planuri de vacanță cu prieteni dragi, pentru vara ce urmează să vină. Este posibil să mergi la o aniversare în ziua de duminică, așa că pregătește-te să cumperi un cadou.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai șanse să faci bani în ziua aceasta, pentru că poți vinde ceva online. De asemenea, puteți face o vizită scurtă cuiva care și-a botezat copilul sau la un alt eveniment.

Balanță

Iese soarele pe strada celor din zodia Balanță. Vin, în sfârșit, veștile pe care le doreai de vreme îndelungată. Negativitatea dispare și te poți bucura de ceea ce ai creat.

Scorpion

Este o zi bună pentru voi, mai ales în planul afacerilor. Puteți participa la o întâlnire de afaceri, la o cafea, sau poate în online. Poate fi încheiat și un contract în ziua aceasta.

Săgetător

O persoană cu care nu te-ai întâlnit de aceste Sărbători Pascale insistă să vă vedeți și vei ceda în fața acesteia. Este vorba despre un posibil partener de viață.

Capricorn

O discuție serioasă cu partenerul duce la rezolvarea unor conflicte pentru voi. Este posibil să vină cineva în vizită pe la voi sau să luați parte la un prânz mai festiv.

Vărsător

Sunteți axați pe mișcare în ziua aceasta, așa că vă străduiți să faceți diverse activități în aer liber, poate și cu copiii voștri. Se poate să reveniți la o dragoste veche.

Pești

O ceartă cu partenerul vă poate strica starea, dar totul se rezolvă până la finalul zilei. Poate fi vorba de o mutare sau de niște achiziții importante pentru casă.

ADVERTISEMENT