Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 18 aprilie 2021. Vești bune pentru Raci

18.04.2021 | 09:34
Horoscop Neti Sandu duminica 18 aprilie 2021 Vesti bune pentru Raci
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 18 aprilie 2021. Cunoscutul astrolog vine cu o serie de vești bune pentru unele zodii, care ar putea avea un impact deosebit pe termen lung. De asemenea, este o zi în care trebuie să faci tot ce depinde de tine să duci la îndeplinire un obiectiv îndrăzneț. 

Vibrația zilei este 9, iar  astrologul de la Pro TV ne transmite că o să preţuim o relaţie de prietenie, de dragoste sau chiar una profesională.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi sunt afișate în rândurile următoare. Descoperă cum se va desfășura ultima zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 18 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

O să faceți un drum la magazine. E rost și de o întâlnire care vă poate schimba viața. E cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și pe care nu l-ați văzut de mult timp.

ADVERTISEMENT

Taur

Un prieten drag trebuie să vină în vizită.Totodată, vor apărea niște cheltuieli. O să luaţi diverse lucruri pentru familie, şi poate şi pentru prieteni, cadouri, mici atenţii.

Gemeni

Nativii din această zodie ar putea să iasă la plimbare, poate să meargă chiar într-o excursie pentru a rupe  monotonia sau să facă și un pic de mișcare și să revadă pe cineva drag.

ADVERTISEMENT

Rac

În această zi ploioasă de primăvară se poate să vină părinții în vizită și preparați niște bunătăți. O să împărtășiți ultimele evenimente care v-au adus succes. În plus o să primiți veşti vă vor da speranța c-o să faceţi un salt în carieră sau că vi se aprobă un proiect.

Leu

Apare cineva care intenţionează să vă cunoaşteţi mai bine, dacă şi voi vă vedeţi într-o astfel de relaţie. Se poate să aveţi o discuţie pe marginea unui proiect care se va putea pune în practică în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Atenție mare, pentru că o să intrați la cheltuială poate pentru că faceți aprovizionarea online, sau aveți de luat un cadou pentru o zi de naștere, ori de mariaj.

Balanță

S-ar putea să aveți o întrevedere cu cineva care vrea să vă ceară scuze, și relația voastră o să intre pe un alt făgaș, să fiți nedespărțiți de-aici încolo.

Scorpion

O să strângeți și mai mult relațiile cu ai voștri, o să puneți cu toții umărul la ce se-ntâmplă în familia voastră, or să aibă loc niște evenimente fericite.

Săgetător

E posibil să apară cineva care să-ți țină companie şi să-ți însenineze viața. Dacă nu cumva ai deja alături acea persoană.

Capricorn

Dacă o persoană apropiată îți propune să i te alături într-o scurtă călătorie, nu încerca să refuzi. Ai nevoie de puțină relaxare înaintea unei săptămâni care se anunță plină de evenimente.

Vărsător

Poate dai o mână de ajutor cuiva drag, chiar dacă nu ești în cea mai bună formă. Una peste alta, o să-ți placă să petreci timpul alături de acea persoană. Tot e mai bine decât să stai singur, între patru pereți.

Pești

Relaţiile de prietenie renasc, pentru că le-aţi lipsit apropiaţilor şi faceţi cumva să vă revedeţi. Vrei să iei o decizie legată de casă, dar trebuie neapărat să ai o discuție cu toți membrii familiei.

ADVERTISEMENT