Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 19 septembrie 2021. Taurii au parte de surprize

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 19 septembrie 2021. Vei afla care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare zodie.
19.09.2021 | 09:23
Horoscop Neti Sandu duminica 19 septembrie 2021 Taurii au parte de surprize
Horoscop Neti Sandu: duminică, 19 septembrie 2021. Taurii au parte de surprize. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog de la Știrile Pro TV, Neti Sandu, prezintă horoscopul pentru ultima zi de weekend, duminică, 19 septembrie 2021.

Urmează ore cu vești bune pentru unele zodii, dar și cu multe surprize. Fiind o zi liberă, unele semne din horoscop au parte de întâlniri speciale. Altele au parte de surprize sau de vești neașteptate.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 19 septembrie 2021. Ce surprize apar pentru semnele zodiacale

Berbec

Puteți fi scos la o plimbare de cineva care profită de timpul liber comun. Poate fi și o alergare în parc, pe stadion, să faceți mișcare. Cine știe, poate le-ați rămas datori unor prieteni cu o ieșire la masă, la un film, la un spectacol și o să va fie ușor să fixați o ora și un loc de întâlnire.

Taur

Zi cu surprize pentru Tauri. O persoană poată să vă miște din punct de vedere sentimental, asta dacă sunteți în căutarea unei ființe care să vă completeze frumos. Poate fi azi și o aniversare în familie, poate fi un botez și să fie în cadru restrâns, ca să vă simțiți protejați, să rămâneți cu toții buni și ”fresh”.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Fiind o zi liberă, poate vă invită cineva la masă ca să degustați niște delicatese de sezon și care vor fi apreciate de toată lumea. Niște persoane dragi se văd la orizont, poate o petrecere la care va întâlniți sau poate în drumurile voastre o să va intersectați, la munte într-o stațiune turistică.

Rac

O vizită v-ar putea surprinde plăcut azi. Vești și pe plan sentimental: poate să fie un reviriment în sfera personală și o să mai dați o șansă cuiva care nu v-a apreciat la justa voastră valoare, dar când și-a dat seama că va pierde s-a trezit.

ADVERTISEMENT

Leu

Aveți parte de un plus de confort acasă, după o achiziție a unei mobile noi sau niște decorațiuni pentru confort vizual. S-ar putea să vă adunați mai mulți prieteni pentru o activitate în aer liber, să mai alungați stresul acumulat în ultima perioada.

Fecioară

Petrecere în familie! O să vă întâlniți cu rudele apropiate să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri și o să fie o atmosferă festivă. Poate fi s-a promis o ieșire la plimbare, poate va invită cineva la masă și o să va facă plăcere să va duceți că aveți și voi nevoie de un respiro.

ADVERTISEMENT

Balanță

În avans, puteți primi un cadou de ziua voastră. La orizont e și un eveniment la care se poate contribui cu mai multe, și o să fie cu satisfacție, că o să va puneți toate calitățile la bătaie, pentru că țineți la protagonist.

Scorpion

Dacă aveți dificultăți, nu disperați, există oameni care vă pot întinde o mână de ajutor să depășiți momentele complicate. Azi vă invită cineva la masă, poate fi o petrecere în toată regula și să puneți la cale și niște proiecte de timp liber, să știți în ce direcție va îndreptați.

Săgetător

S-ar putea să faceți parte dintr-un colectiv de succes și o să vi se mulțumească pentru un sacrificiu, un efort, o contribuție la ceva care e în folosul altora. Întâlnire cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi până peste cap o să luați în serios oferta.

Capricorn

Zi cu bucurii pentru copii! Poate le organizați micuților o întrecere sportivă sau de alt gen și o să fie totul cu emoții constructive. Ați putea da o fugă la vreuna dintre rude și să vă puneți la punct cu noutățile din familie, să notați în calendarul evenimentelor la cine să vă duceți și când.

Vărsător

Un cadou, un premiu, recompensă, puteți primu azi pentru că ați avut un succes ori poate azi înregistrați unul. Vă puteți face timp pentru un drum până la mare sau la munte acolo unde va cheamă niște prieteni la o cafea un grătar, cu, sau fără un prilej anume și vă duceți.

Pești

Purtați o discuție la telefon sau video cu cineva care vrea să va smulgă un accept pentru o colaborare, o afacere. Poate aveți și o rundă de întâlniri cu câțiva apropiați și să vă bucurați de o gustare, de o cafea, de faptul că sunteți împreună, după o lungă absență.

ADVERTISEMENT