Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 20 martie 2022. Semne bune în dragoste pentru Rac

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru duminică, 20 martie 2022, anunță o zi cu de toate. Cele 12 zodii se bucură de reușitele unor oameni foarte dragi.
20.03.2022 | 09:34
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 20 martie 2022 Semne bune in dragoste pentru Rac
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 20 martie 2022, pentru toate zodiile. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Este o zi perfectă pentru a-i vizita pe cei care ne așteaptă de mult. Cititorul în stele de la știrile Pro TV spune că acest lucru ne face bine sufletește. Vibraţia zilei este 2 şi ne gândim cum să-l facem fericit pe cel de lângă noi.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 20 martie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Te bucuri de un vibe pozitiv, numai bun pentru plimbări și revederi cu prietenii, îți încarci bateriile. E cineva care vrea să formați un cuplu, așteaptă un răspuns.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil să te alături unui grup cu care să pleci într-o excursie. Este o experiență pe care vrei să o repeți curând. Astrele spun că te dedici unui țel, să salvezi oameni care au nevoie de ajutor.

Gemeni

Calitățile îți sunt remarcate în plan profesional, ai toate șansele să reușești în carieră. E cineva care te invită la un eveniment în oraș, e ceva care te răscolește frumos pe interior.

ADVERTISEMENT

Rac

Te pregătești pentru o escapadă turistică sau poate te întorci din excursia unde ai avut parte de un respiro. Semne bune în sfera sentimentală, apare cineva care îți face viața frumoasă.

Leu

Este o zi numai bună pentru a primi musafiri pentru a pune la cale evenimentele care vor urma. Ai parte de o întâlnire cu o persoană care va face să dispară multe lucruri, apoi va face parte din viața ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Armonia în familia contează enorm pentru tine. Faci tot posibilul să le oferi celor dragi o zi de relaxare, chiar dacă aveți musafiri. Te bucuri de o vizită neprogramată.

Balanță

Se ivesc foarte multe ocazii să ieși la plimbare, mai ales că o să ai companion, totul e să nu fii foarte obosit. E cineva care vrea să vă vedeţi pentru a lua pulsul relaţiei.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ești pe punctul de a face o schimbare radicală. Poate cumperi o casă nouă, te căsătorești sau vine pe lume un copil. Te dedici mai mult unei pasiuni care îți aduce o adevărată gură de aer fresh.

Săgetător

O să strângi relaţiile cu rudele apropiate cu care ai activități comune. Vrei să fiți uniți ca în vremurile bune. O persoană vrea să formați un cuplu, asta dacă ești disponibil emoțional.

Capricorn

Se anunță o întrunire cu colegi și prieteni, care îți dau o mână de ajutor. Schimbați impresii și te eliberezi de gândurile apăsătoare. Poate găsești cumpărător pentru casă ori mașină.

Vărsător

Grupul te scoate pe undeva să faci un pic de mișcare și să vezi locuri noi, nu rata această ocazie. E posibil să primești o invitație la un eveniment artistic, la un concert sau un concurs.

Pești

Ai parte de o stare de bine, ți se îndeplinesc multe dorințe. Te caută cineva care vrea să încercați o relație, dacă ești liber de contract. Te curtează multă lume de luni bune și în carieră.

ADVERTISEMENT