Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 25 aprilie 2021. Momente speciale pentru mai multe zodii

25.04.2021 | 09:22
Horoscop Neti Sandu duminica 25 aprilie 2021 Momente speciale pentru mai multe zodii
Horoscop Neti Sandu: duminică, 25 aprilie 2021. Momente speciale pentru mai multe zodii Foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 25 aprilie 2021, aduce vești despre dorințe împlinite pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

Astrologul știrilor de la Pro TV mai anunță că duminica Floriilor este un prilej pentru toate zodiile să-și demonstreze afecțiunea față de cei dragi. Vibrația zilei este 7.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi sunt afișate în rândurile următoare. Descoperă și tu care sunt evenimentele remarcabile pentru acestea.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 25 aprilie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

O zi în care se anunță o întrevedere ca sa schimbați o vorbă despre un proiect cu cineva care ține morțiș să lucrați împreună și să împărțiți câștigurile.

ADVERTISEMENT

Taur

E sărbătoare și nu mai trebuie și alt motiv ca să va simțiți bine și să vă bucurați de un mesaj, o urare și o ieșire la cafea, dacă o fi posibil.

Gemeni

Vă stă gândul la călătorii, dar poate faceți un pic de mișcare mai lângă casă sau stați prin curte, pe terasă pentru siguranța voastră

ADVERTISEMENT

Rac

Relaxare înainte de a începe o nouă etapă de viață, accesați acele resurse interioare, combustibilul, pentru altfel de viață, fericită de data asta.

Leu

Primiți cadouri, telefoane, mesaje de felicitare pentru onomastică sau sărbătoriți un succes personal, un moment special.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cheltuiți bani de drag, luați diverse lucruri pe care să le oferiți in dar fie astăzi, de zi de nume, fie de Paște.

Balanță

Sunteți răsfățați, chiar dacă nu e ziua voastră, poate nu v-ați mai văzut de multă vreme și măcar în video să revedeți pe cineva care vine cu vești bune.

Scorpion

E posibil să primiți niște musafiri și dacă aveți mai mult spațiu o să fie perfect că ieșiți la aer, la soare, ca să vă destindeți.

Săgetător

Pregătiri pentru o masă festivă, chiar dacă nu vine nimeni pe la voi, de atmosferă festivă e nevoie ca să vă ridice moralul.

Capricorn

Cineva care profită de sărbătoare, să vă cucerească și o să vină cu un gest care să vă răscolească, frumos, sufletește.

Vărsător

Faceți un drum la cineva care are nume de floare și-i duceți flori, cadou, ca să vă exprimați dragostea, grija, atenția și generozitatea.

Pești

O plimbare pe jos la soare, în parc, v-ar încărca bateriile și o să revină cheful și de treabă și de distracție, că tot vine Paștele.

ADVERTISEMENT