Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 27 februarie 2022. Taurul este răsplătit pentru munca depusă

Horoscop realizat de Neti Sandu pentru duminică, 27 februarie 2022. Potrivit astrologului ziua va fi rezervată evenimentelor din familie și rezolvării unor probleme mai vechi.
27.02.2022 | 09:46
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 27 februarie 2022 Taurul este rasplatit pentru munca depusa
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV, anunță o zi de recuperare sufletească pentru nativii zodiacului. Sunt îndemnați să-și rezerve câteva momente de relaxare alături de familie.

Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că problemele mai vechi își vor găsi astăzi rezolvarea.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 27 februarie 2022.

Berbec

Este posibil să plecați într-o călătorie scurtă. Seara o să vă întoarceți acasă, deoarece aveți nevoie de câteva clipe de pauză, în care să vă concentrați asupra propriei persoane.

Taur

Munca depusă în ultima vreme vă este răsplătită. Se poate să vi se înmâneze un premiu, o diplomă sau să vi se mulțumească într-un cadru public pentru toate eforturile făcute.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Astăzi se poate să fiți toată ziua în centru atenției. Vă bucurați din plin de aprecierile pe care le primiți de la cei din jur, dar și de faptul că îi vedeți fericiți.

Rac

Mergeți în vizită la rudele cu care nu v-ați mai văzut de ceva vreme. O să fie o întâlnire benefică, care o să vă ajute să vă încărcați bateriile.

ADVERTISEMENT

Leu

Dacă sunteți singur, este posibil ca astăzi să faceți cunoștință cu cineva care să vă devină partener de viață. Nativii care sunt într-o relație o să aibă parte de momente fericite.

Fecioară

Vreți să luați câteva decizii importante în legătura cu casa și veți aduce asta în discuțiile cu familia. Poate veți supune la vot, ca să ajungeți la un consens.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cineva este interesat să vă invite în oraș și păreți dispus să acceptați. Poate dați o fugă repede, apoi vă întoarceți la ce aveați de făcut.

Scorpion

Zi bună din punct de vedere emoțional. Sunteți pe punctul de a întâlni pe cineva cu care să începeți o relație așa cum a-ți visat întotdeauna.

Săgetător

Va avea loc un eveniment important în familie. Poate fi vorba despre o cununie religioasă sau o aniversare, prilej cu care vă veți revedea cu cei dragi.

Capricorn

O dorință mai veche vi se împlinește astăzi. Poate vă vedeți cu cineva căruia îi simțeați lipsa, ori ajungeți într-un loc pe care voiați să-l vizitați de mult.

 Vărsător

Se poate să fiți martor la o cununie sau un botez. Evenimentul o să vă umple sufletul de bucurie și o să vă amintiți cu drag de aceste clipe.

Pești

Cineva o să vă invite la o aniversare sau un eveniment festiv. O să vă prindă bine și o să vă bucurați de atmosfera reconfortantă.

ADVERTISEMENT