Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 27 iunie 2021. Săgetătorii văd pe cineva de care le e dor

Horoscop Neti Sandu: duminică, 27 iunie 2021. Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în ziua aceasta.
27.06.2021 | 09:44
Horoscop Neti Sandu duminica 27 iunie 2021 Sagetatorii vad pe cineva de care le e dor
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică este una în care putem să ne revedem cu oamenii pe care n-am avut timp, dar putem să și spunem lucrurile pe care poate le-am ținut ascunse sau nu am apucat să le spunem.

Vibrația acestei zile este cifra nouă. De asemenea, zodiile vor face un bilanț care să le arate cum sunt lucrurile, de fapt, la final de zi și care sunt câștigurile pe care le-au obținut.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 27 iunie 2021. Ce arată astrele

Berbec

Berbecii au o șansă să plece de acasă poate să le facă o vizită rudelor apropiate. Totuși, nu poposești prea mult, pentru că ajungi diseară acasă.

Taur

Taurii au o zi importantă pentru că este posibil să inaugureze locuința la care au muncit în ultima vreme, fie că este vorba de o casă nouă sau doar că ați renovat și abia acum ați terminat.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii se întâlnesc cu niște persoane dragi lor, cu care nu am avut ocazia până în acest moment. Este posibil să aveți o discuție despre un proiect nou care v-ar putea aduce beneficii.

Rac

Racii se întâlnesc cu cineva care le-a dus dorul și cu care n-au mai vorbit demult. Această persoană a făcut eforturi considerabile pentru a vă putea vedea.

ADVERTISEMENT

Leu

Lei pot semna un contract în cursul zilei de luni, iar duminică primesc un telefon referitor la unele detalii, pentru a vedea dacă sunt de acord sau nu.

Fecioară

Fecioarele au un motiv de sărbătoare în ziua aceasta. Poate că este ziua unei rude de-ale voastre și creați un cadru de petrecere, arată horoscopul realizat de Neti Sandu, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 27 iunie 2021

Balanță

Balanțele merg în vizită la cineva care le simte dorul și cu care nu ați putut comunica, din cauza restricțiilor din țara noastră. Recuperați tot ce ați pierdut.

Scorpion

Scorpioni vor să intre într-o afacere nouă și astăzi se concentrează să caute informații despre aceasta, în stânga și în dreapta.

Săgetător

Cei din zodia Săgetător pot afla de sentimentele unei persoane care se apropie de ei. Nu este vorba neapărat de unele romantice, ci de o discuție de la suflet la suflet.

Capricorn

Cei din zodia Capricorn au parte de o întâlnire romantică în ziua aceasta și sunt șanse chiar să fie vorba de un posibil partener de viață.

Vărsător

Vărsătorii sărbătoresc ceva în ziua de duminică, fie că este vorba de o persoană care și-a găsit un loc de muncă bine plătit sau este ziua de naștere a cuiva, sau orice alt eveniment în familie.

Pești

Cei din zodia Pești se simt nostalgici și le este dor de locurile în care au copilărit. Retrăiești acele momente și ți se face dor de acele peisaje pe care le vedeai când erai copil.

ADVERTISEMENT