Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 27 septembrie 2020. Taurul se înțelege de minune cu jumătatea sa

27.09.2020 | 09:36
Horoscop Neti Sandu duminica 27 septembrie 2020 Taurul se intelege de minune cu jumatatea sa
ADVERTISEMENT

Horoscopul Neti Sandu pentru ziua de duminică, 27 septembrie 2020, aduce surprize uriașe. Nativii află vești care le vor da programul peste cap, având așadar șansa să se reorienteze.

Totodată, astrologul știrilor Pro TV mai adaugă că ziua vine cu schimbări importante, zodiile modificând-și punctele de vedere fie că este vorba de carieră, fie că este vorba de viața personală.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 9 și vine cu intuiție ceea ce înseamnă că semnele zodiacale vor afla ce este benefic și ce nu pentru ele.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 27 septembrie 2020, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Un fost partener de viață mai are  sentimente pentru tine și este dispus să o luați de la capăt. Ai șansa de a ajunge în locurile unde ți-ai cumpărat bilete în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Taur

Comunicarea este la ordinea zilei. Relația cu partenerul de viață merge ca pe roate. Sunteți pe aceeași lungime de undă și doar în compania jumătății simți că trăiești cu adevărat.

Gemeni

Ești invitat la o petrecere de zile mari, botez sau nuntă. Păstrează legătura online cu oamenii din jur. Organizează-te, doar așa vei putea lucra de acasă.

ADVERTISEMENT

Rac

Reuniune cu amicii cu care ai aceleași pasiuni. Deconectează-te de la muncă și relaxează-te. Ești trup și suflet cu partenerul de viață și este posibil să ajungeți chiar la căsătorie.

Leu

Ești în centrul atenției și ai șansa să te afirmi. Te gândești serios să faci ceva modificări în locuință, cumpără mobilier și mergi la târguri de specialitate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vizită surprinzătoare din partea cuiva cu care desfășori o activitate în aer liber. Programul trebuie organizat în funcție de cei mici. Posibilă aniversare.

Balanță

Ocazie perfectă pentru a ieși la o cafea cu o persoană care vă caută. Pune la cale proiecte care să-ți aducă bani, în special în ultima parte a anului.

Scorpion

Se anunță o zi a musafirilor, casa va fi mereu plină de oaspeți. Noutăți care te vor face să schimbi macazul și să te reorientezi când vine vorba de partea profesională.

Săgetător

Ești obsedat de vechiul partener de viață, ar fi bine să discuți cu cineva despre asta. Plimbări la aer curat cu prietenii sau rudele. Este un moment bun pentru a depăna amintiri și impresii.

Capricorn

Poate pleci pe undeva cu prietenii. Înainte de a porni la drum fă-ți câteva socoteli și vezi dacă ai banii necesari pentru o scurtă plimbare la mare sau undeva la munte.

Vărsător

În sfârșit, îi poți vizita pe cei care te-au invitat la ei acum ceva timp. Un musafir neașteptat sau un telefon te-ar putea scoate din rutina zilnică.

Pești

Discuție cu un angajator care îți propune o afacere ce îți va aduce mulți bani. Simți nevoia de un mic respiro, acum ai șansa de a pleca undeva la aer curat să te relaxezi.

ADVERTISEMENT