Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 28 februarie 2021. Leii își vor cunoaște jumătatea

28.02.2021 | 09:45
Horoscop Neti Sandu duminica 28 februarie 2021 Leii isi vor cunoaste jumatatea
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 28 februarie 2021, anunță o zi în care speranțele vor înflori. Nativii trebuie să pună pe primul loc ceea ce își doresc.

Atrologul de la ProTV  afirmă că, pentru a putea avansa și a atinge fericirea, e necesar ca semnele zodiacale să lase fricile în urmă. Încrederea și convingerea în forțele proprii sunt rețeta succesului.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este cifra 1. Influențele astrale fac această zi una ideală pentru noi începuturi.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 28 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua vine cu momente de respiro și timp liber. Profitați de ocazie pentru a socializa cu prietenii sau colegii, în persoană sau în mediul online.

ADVERTISEMENT

Taur

Apare posibilitatea începerii unui nou proiect profesional, care este unul de succes. Vă veți putea extinde pe întreg anul și vă va aduce câștiguri financiare însemnate.

Gemeni

Faceți o plimbare în ziua de duminică. Peterceți timp departe de casă, poate chiar la munte, dar vă grăbiți să reveniți înainte de căderea nopții, luni începeți munca.

ADVERTISEMENT

Rac

Rudele mai în vârstă au nevoie de ajutorul vostru, așa că le faceți o vizită în această zi. Faceți tot ce puteți pentru a le ușura traiul.

Leu

Ziua poate să fie cea pe care ați așteptat-o toată viața. O să cunoașteți un om care vă împlinește și are toate calitățile pentru a deveni cealaltă jumătate a voastră. Într-un an sau doi ați putea chiar să vă căsătoriți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ați putea să primiți vizita cuiva sau să simțiți nevoia de a ieși din casă. Poate veți merge la o plimbare sau la cumpărături, să aflați ce mai e nou sau să vă umpleți cămara.

Balanță

Ziua este marcată de viața sentimentală. Profitați de moment pentru a-i spune noului partener de viață ce așteptări aveți, astfel încât relația voastră să poată avansa în direcția corectă.

Scorpion

Aveți motive de sărbătoare. Oamenii apropiați vă sunt alături pentru a petrece, fie pentru că ați avut succes în ultima vreme sau pentru că, pur și simplu, sunteți fericiți.

Săgetător

Aveți timpul necesar pentru a relua o activitate menită să vă aducă bună dispoziție. Poate îi învățați pe copii să cultive un hobby sau să practice un sport.

Capricorn

O colaborare profesională vă face să vă gândiți profund la profesionalismul asociaților. Veți încerca să aflați cu cine aveți de a face, cereți păreri oamenilor apropiați.

Vărsător

Viața începe să se anime. Lucrurile care vi se întâmplă vor putea să vă redirecționeze pe drumul spre succes. Se poate chiar să apară cineva care să vă iubească.

Pești

Ziua vine cu chef de socializare. Parcă nu vreți să o petreceți singuri, așa că veți găsi pe cineva care să vă însoțească la o plimbare în aer liber sau la o conversație la cafea.

ADVERTISEMENT