Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 28 martie 2021. Zodia care face pasul spre căsătorie

28.03.2021 | 09:51
Horoscop Neti Sandu duminica 28 martie 2021 Zodia care face pasul spre casatorie
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 28 martie 2021. Cunoscutul astrolog vine cu o serie de vești bune pentru unele zodii, care ar putea avea un impact deosebit pe termen mediu și lung.

Ultima duminică din prima lună a primăverii este extrem de alertă pentru Berbeci, cei care ar putea avea parte de o întâlnire menită să le schimbe viața.

ADVERTISEMENT

Astrologul de la ProTv oferă vestea zilei, poate chiar a începutului de an, pentru cei din zodia Leului, care sunt pe punctul de a intra pe tărâmul căsătoriei. Întregul zodiac, în rândurile de mai jos.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 28 martie 2021

Berbec

E rost de o întâlnire care vă poate schimba viața. E cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și o să vedeți în ce măsură vă organizați dacă sunteți singuri.

ADVERTISEMENT

Taur

Ultima duminică a lunii vă scoate din casă. Azi are loc o manifestare prin oraș la care să vreți să ajungeți. Aveți un cuvânt de spus sau trimiteți un mesaj video dacă sunteți prinși cu viața de familie.

Gemeni

Și gemenii ar putea să dea o raită pe afară, poate să meargă chiar într-o excursie pentru a rupe  monotonia sau să facă și un pic de mișcare și să revadă pe cineva drag.

ADVERTISEMENT

Rac

În această zi frumoasă de primăvară se poate să vină părinții, socrii în vizită și preparați niște bunătăți, să stați și la cafea să împărtășiți ultimele evenimente care v-au adus succes.

Leu

Sunteți pe punctul de a face pasul cel mare spre căsătorie, dacă nu l-ați făcut până acum și v-ați făcut planuri și pentru o locuință mai spațioasă, că vreți copii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Atenție mare, pentru că o să intrați la cheltuială poate pentru că faceți aprovizionarea online, sau aveți de luat un cadou pentru o zi de naștere, ori de mariaj.

Balanță

S-ar putea să aveți o întrevedere cu cineva care vrea să vă ceară scuze, și relația voastră o să intre pe un alt făgaș, să fiți nedespărțiți de-aici încolo.

Scorpion

O să strângeți și mai mult relațiile cu ai voștri, o să puneți cu toții umărul la ce se-ntâmplă în familia voastră, or să aibă loc niște evenimente fericite.

Săgetător

Zi decisivă. Poate s-a scurtat timpul de gândire și trebuie să-i dați răspunsul acelei persoane care vrea să formați un cuplu, că nu mai suportă amânare.

Capricorn

Bucurie mare! Sunteți încântați de revenirea cuiva, dar păreți indeciși, deloc pregătiți pentru un Da cu toată inima, că n-ați rezolvat problema locuinței.

Vărsător

Azi nu sunt șanse să stați mult pe acasă. Se poate să plecați pentru câteva ore bune pe undeva, în plimbare, ca să vă spălați gândurile, să puneți și imaginația în mișcare.

Pești

Această zodie alege duminică o variantă nouă de a vă petrece timpul liber și o să-i copleșiți în special pe cei mici, ca să fiți cu toții în formă, plini de viață.

ADVERTISEMENT