Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 28 noiembrie 2021. Peștii cunosc o persoană deosebită

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 28 noiembrie 2021. O zi bună pentru cei mai mulți nativi. Unii s-ar putea să cunoască o persoană specială, în timp ce alții primesc vești bune.
28.11.2021 | 09:40
Horoscop Neti Sandu duminica 28 noiembrie 2021 Pestii cunosc o persoana deosebita
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, astrologul de la Pro Tv, anunță o zi bună pentru cei mai mulți nativi. Unii sunt pregătiți pentru a-și lua angajamente, în timp ce alții s-ar putea să cunoască o persoană specială.

Vibrația zilei este 1, deci este o zi în care toți sunt pregătiți pentru noi începuturi.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 28 noiembrie 2021. Peștii cunosc o persoană deosebită

Berbec

Prima parte a zilei s-ar putea să o petreceți în familie, apoi poate vă vedeți cu niște prieteni. Nu este exclus să plecați să vizitați pe cineva în alt oraș.

ADVERTISEMENT

Taur

Posibil să primiți o ofertă pentru un nou loc de muncă și vă trebuie un timp să vă gândiți ce răspuns să dați. Mulți oameni doresc să fie în preajma voastră și să asculte ce aveți de spus.

Gemeni

Nu vă place singurătatea, așa ca s-ar putea să vă îndreptați atenția spre o persoană. S-ar putea să participați la o reuniune în familie.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate mergeți la o întâlnire cu o persoană foarte specială. Nu este exclus să discutați și despre nuntă. Alți nativi își petrec ziua în familie. Fac și ceva mișcare.

Leu

S-ar putea să aveți parte de distracție la o petrecere în familie. Sărbătoriți ceva. Este o zi în care ați putea face și unele cumpărături din fața calculatorului, în cazul în care nu vreți să vă plimbați prin magazine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Discutați cu familia despre unele proiecte. Vreți să faceți unele schimbări în locuință. Este posibil să primiți vești. Vă faceți și planurile pentru sărbători.

Balanță

Niște prieteni s-ar putea să vină în vizită și îi tratați cu preparate făcute chiar de voi.

Scorpion

Mergeți la o întâlnire cu o persoană care v-a simțit lipsa. Asta dacă deja nu aveți alt program. S-ar putea să luați o decizie foarte importantă referitoare la viața personală și o comunicați și partenerului.

ADVERTISEMENT

Săgetător

S-ar putea să vă întâlniți cu o persoană importantă în oraș. Are o propunere interesantă, pentru că vrea să lucrați împreună. O să fiți lăudați.

Capricorn

Comunicați cu prietenii, chiar și pe chat în cazul în care unii sunt mai departe. Vă faceți planurile și poate vă vedeți de sărbători. Primiți o veste bună de la o persoană și nu este exclus să vă apropiați.

Vărsător

Aveți de făcut o mulțime de drumuri. S-ar putea să mergeți la o terasă cu prietenii sau o plimbare prin parc. Poate ajungeți și la un târg.

Pești

Unii nativi ar putea întâlni persoana potrivită și să înceapă o relație. Primiți un răspuns de la cineva la care vă gândiți și contează pentru voi.

ADVERTISEMENT