Life

Horoscop Neti Sandu, duminică, 6 septembrie 2020. Săgetătorii au parte de recunoștință

06.09.2020 | 10:23
Horoscop Neti Sandu duminica 6 septembrie 2020 Sagetatorii au parte de recunostinta
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 6 septembrie, dedicat tuturor zodiilor. Astrologul aduce noutăți pe toate planurile, pentru toți nativii.

În această superbă zi de toamnă, una care cade în primul weekend din septembrie, astrologul de la ProTV ne spune ce zodii vor avea parte de surprize.

ADVERTISEMENT

De asemenea, conform lui Neti Sandu, pentru unii dintre noi este rost de schimbări pe plan sentimental, poate chiar de relații pe termen lung.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 6 septembrie 2020

Berbec

În aer plutește un spirit de aventură care vă poate face să-i duceţi măcar pe copii la o plimbare dacă pentru voi n-aţi ieşi. O să respectaţi promisiunea faţă de cei dragi şi vă duceţi împreună la un concert în aer liber, la o terasă, într-un parc, şi-o să fie toată lumea mulţumită.

ADVERTISEMENT

Taur

Copiii dumneavoastră se pot bucura de o petrecere. Poate le organizaţi una şi o să respectaţi toate normele, ca să fie toată lumea în siguranţă. E o problemă mai delicată, de suflet, dar care se poate rezolva, totuşi din mers. Daţi un telefon şi o părere de rău, o scuză pentru ce s-o fi întâmplat, repară daunele.

Gemeni

E rost de o relație pentru zodia gemenilor O persoană tânăra va cauta şi o să aveţi prilejul să vă lămuriţi dac-ar putea fi o compatibilitate. O ceremonie în cadru restrâns, poate doar cu familia, se căsătoreşte cineva, se botează un copil, e un prilej de bucurie care se cere imortalizat şi pe peliculă şi în memorie.

ADVERTISEMENT

Rac

O ieșire surpriză poate apărea la orizont. Poate vă invită cineva prin ţară pe undeva şi dacă nu sunt urgențe pe-acasă o să daţi o fugă şi vă-ntoarceţi până la noapte. Poate e o reuşită în familie , şi o să simţiţi nevoia să vă strângeţi cu toţii acasă, ori la o terasă, în parc, la pădure, la malul mării la un picnic festiv.

Leu

Aici e ceva serios în planuri. O să puteţi întâmpina pe cineva care să vă completeze frumos şi o să se contureze o relaţie care să vă ducă şi la căsătorie. O excursie chiar şi de câteva ore, dacă nu puteţi sta o zi întreagă, v-ar aduce un suflu de prospeţime, aţi mai uita de rutina zilnică şi e ceva!

ADVERTISEMENT

Fecioară

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vede în voi viitor un partener de viaţă, numai că trebuie să-l vedeţi şi voi la fel. O să luaţi parte la un evenimentcare-o să vă destindă, şi poate faceţi cunoştinţă cu cineva care-o să vă fie suport în carieră.

Balanță

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care-aţi vorbit doar pe aplicaţii şi acum e momentul; adevărului – vă-ntâlniţi. Întrevedere cu cineva care vine cu idei de proiect şi care-o să vă convingă, fără prea multe vorbe, să acceptaţi oferta, care e-n criză de timp – de maine-ncepeți.

Scorpion

O să vă pice cu tronc cineva şi o să vă cam perpelească, n-o să mai dormiţi noaptea, dar se naşte o idilă. O să vă bucuraţi de revederea unor oameni cu care-aveti multe în comun şi mai puneţi la cale o revedere, cât mai aveţi timp liber.

Săgetător

O ieșire într-un parc de agrement pentru relaxare sau poate aveţi chef de sporturi extreme şi ceva să fie pe gustul vostru. Se pare c-o să vă afişaţi cu nişte lucruri pe scenă socială şi o să fiţi apreciaţi, poate vă ridicaţi la alt nivel, să căpătaţi şi un titlu.

Capricorn

Finalul unei lucrări în locuință poate avea un final frumos azi. Poate o să-i chemaţi pe fraţi, pe surori la un grătar, de inaugurare. Poate-o să preferaţi să staţi mai pe lângă casa c-oti fi obosit şi dacă-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi o să fie de-ajuns.

Vărsător

Pentru vărsători nu ar strica un drum dus-întors la munte sau la mare pentru a vă reîmprospăta. Are loc o revedere – poate şi online cu nişte prieteni cu care-aveți un interes comun şi o să schimbaţi idei până vă puneţi de acord în privința unui proiect.

Pești

E o zi în care puteți ajunge la cheltuială fie pentru că le-aţi promis alor voştri o ieşire în lume ori le faceţi un cadou unor proaspăt căsătoriţi. Poate vă faceți puțin timp ca să treceți pe la cineva care sărbătorește o zi de naștere, o cununie și așa o să revedeți așa, de la distanță, niște buni prieteni.

ADVERTISEMENT