Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 7 februarie 2021. Balanțele vor reînvia o relație

07.02.2021 | 09:54
Horoscop Neti Sandu duminica 7 februarie 2021 Balantele vor reinvia o relatie
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 7 februarie 2021. preconizează o zi marcată de alegeri. Nativii se vor gândi profund la opțiunile pe care le au și vor alege varianta cea mai bună.

Astfel, semnele zodicale vor izbuti să nu aibă regrete sau mustrări de conștiință, să fie în pace cu ele însele. Astrologul de la Pro Tv adaugă că alegerile corecte vor fi influențate și de vibrația zilei, aceasta fiind cifra 7.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 7 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Este posibil să faceți o mică escapadă, undeva în natură, poate până la munte. Sunteți atenți la normele de siguranță sanitară și aveți grijă și de cei mici.

Taur

Ziua anunță un succes, o să ieșiți în evidență cu ceva și aveți parte și de câștiguri. Vă aduce un plus de considerație din partea celorlalți, o să vi se aducă laude.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Este posibil să aveți parte de o discuție cu un om care v-a fost apropiat. Conversația are multe șanse să reînvie unele sentimente și poate o să încercați din nou să reluați legătura sentimentală.

Rac

Deși aveți resursele financiare necesare, vă lipsește dorința de a ieși din casă astăzi, nici măcar pentru cei mici. Compensați cu o masă copioasă, poate comandați preparate speciale pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Leu

Vreți să vă împăcați cu un om căruia i-ați greșit cu ceva, lăsați orgoliul la o parte și îi cereți scuze. O să fiți cu conștiința împăcată și vă puteți ocupa de lucrurile care vă aduc bucurii.

Fecioară

E zi de sărbătoare în familie. Vă bucurați împreună cu oamenii apropiați fie de o aniversare, fie de botezul unui copil sau de aflarea veștii că se va naște unul.

ADVERTISEMENT

Balanță

Găsiți cea mai bună variantă de a ieși invingători dintr-o situație. Poate reușiți să reînviați o relație care era pe cale să se rupă și o să vă bucurați de momente frumoase în continuare.

Scorpion

Sunt motive de sărbătoare în familie, dar sunteți conștient că nu puteți să irosiți prea multă energie. Vă rezervați un timp pentru a vă odihni, ca să puteți să dați randament la locul de muncă în zilele următoare.

Săgetător

Sunt mari așteptările pe care cei din jur le au de la voi. Vă străduiți, dar nu puteți să mulțumiți chiar pe toată lumea. Aveți nevoie de o pauză, de un timp pe care să-l petreceți singuri.

Capricorn

Apare oportunitatea unei colaborări profesionale. Nu o veți rata, e o bună șansă de a vă mări veniturile și a acoperi cheltuielile și obligațiile pentru care salariul nu ajunge.

Vărsător

Energia de care dați dovadă e greu de temperat. Nu aveți posibilitatea toate lucrurile pe care vi le doriți, dar găsiți variante să vă ocupați timpul în casă și în jurul acesteia.

Pești

Vă dedicați timpul unei activitatăți care vă stimulează creativitatea. Reușiți să vă creșteți potențialul de imagine investind toată imaginația pe care o aveți.

ADVERTISEMENT