Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 7 martie 2021. Taurii au o zi foarte agitată

07.03.2021 | 09:29
Horoscop Neti Sandu duminica 7 martie 2021 Taurii au o zi foarte agitata
Horoscop Neti Sandu: duminică, 7 martie 2021. Taurii au o zi foarte agitată. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 7 martie 2021, anunță o zi plină de evenimente. Nativii se vor gândi profund la opțiunile pe care le au și vor alege varianta cea mai bună.

Astrologul de la Pro Tv mai spune că e o zi în care semnele zodicale vor izbuti să nu aibă regrete sau mustrări de conștiință. Vibraţia zilei este cifra 7, ceea ce înseamnă că vom avea parte de înţelepciune care ne luminează viaţa.

ADVERTISEMENT

Încrederea și convingerea în forțele proprii sunt rețeta succesului. Hai să vedem care sunt previziunile detaliate pentru toate zodiile!

Horoscop Neti Sandu: duminică, 7 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Se poate să puneţi la cale o activitate în folosul comunităţii. Se nunță colaborări pline de beneficii, așa că merită să încerci.

ADVERTISEMENT

Taur

Vă ocupați de un lucru urgent la locul de muncă. Aveți de făcut eforturi mari, dar aveți grijă și de sănătate, în același timp.

Gemeni

Aveți parte de o vizită neaşteptată. E vorba de o persoană de care v-a fost dor. Perioada încărcată din ultima vreme vă face să vă doriți un moment de relaxare.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate vă faceţi curaj să vorbiţi deschis cu fiinţa iubită şi să-i spuneţi ce vă deranjează. Sunt toate șansele să vă hotărâți asupra unor aspecte importante ale vieții de cuplu.

Leu

Va bate gândul să urmaţi un alt traseu profesional.Vă puneţi toate resursele în funcţiune ca să vă folosiţi de întreg potenţialul din dotare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate preparaţi ceva bun pentru toţi ai casei şi n-ar fi exclus să vă treziţi şi cu un musafir.

Scorpion

Sunt motive de sărbătoare în familie, dar sunteți conștient că nu puteți să irosiți prea multă energie. Vă rezervați un timp pentru a vă odihni, ca să puteți să dați randament la locul de muncă în zilele următoare.

Săgetător

O să vi se facă o surpriză, va scoate cineva în oraş, vi se pregăteşte şi un cadou. E o zi care vă aduce liniște și armonie.

Capricorn

Este o zi care oferă speranță și relaxare. E un moment potrivit pentru a cugeta, a citi sau a ieși la o plimbare.

Vărsător

Poți îndrăzni mai mult la serviciu și în particular. Nu de alta, dar e singura soluție să atingi un alt nivel și să ajungi în lumina reflectoarelor.

Pești

Poate profitaţi de timpul liber şi ieşiţi la plimbare. O să începi noi proiecte dacă scapi de datorii și de problemele din viața personală.

ADVERTISEMENT