Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 8 august 2021. Moment marcant în viața Gemenilor

Horoscop Neti Sandu: duminică, 8 august 2021. Ce le așteaptă pe cele 12 zodii.
08.08.2021 | 09:43
Horoscop Neti Sandu duminica 8 august 2021 Moment marcant in viata Gemenilor
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică este una în care astrele ne sfătuiesc să nu aruncăm cu banii. Vom primi vești bune și avem o energie debordantă, așa că sunt șanse și să plecăm de acasă, într-o vizită sau excursie.

Vibrația zilei de duminică este cifra opt și trebuie să ne stăpânim dorințele de a cheltui, oricât de puternice ar fi ele, pentru că s-ar putea să ne aducă pagubă, după cum arată horoscopul prezentat de Neti Sandu, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 8 august 2021. Ce arată astrele

Berbec

Berbecii au un mare chef de vorbă și tocmai bine vine o invitație la cafea, unde puteți vorbi pe îndelete. Sunt șanse ca cineva care s-a făcut nevăzut de ceva vreme să vă dea un mesaj sau un telefon și vine cu gânduri serioase.

Taur

Taurii își ia iubitul sau iubita și câțiva prieteni și organizează o petrecere, fie că este vorba de o zi de naștere o căsătorie sau un fel de aniversare și profitați să le prezentați celor dragi partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor scoate pe nepoții la plimbare și vor avea parte de un moment marcant pentru viața lor. Poate fi vorba de primirea unui premiu, despre botezul unui copil sau poate chiar o apariție pe scenă.

Rac

Racii sunt foarte sociabili ziua de duminică și se pot întâlni cu niște prieteni pentru organizarea unui eveniment. E posibil să descoperi niște bani în cont.

ADVERTISEMENT

Leu

Cei din zodia Leu iau parte de o zi destul de haotică, în care toată lumea este agitată, pentru că are loc un eveniment important, poate chiar în ziua nunții voastre.

Fecioară

Fecioarele au un program foarte încărcat, dar se dovedesc a fi de mare ajutor pentru toată lumea care îl cere și nu vor să renunțe la niciuna dintre invitațiile pe care au promis că le onorează.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele întâlnesc o persoană providențială în ziua aceasta, poate fi cineva care le dă niște sfaturi importante legate de sănătate, poate chiar niște leacuri care vor funcționa.

Scorpion

Scorpionii iau parte la o nuntă și întâlnesc niște oameni pe care nu i-au mai văzut de ceva vreme, un moment de mare bucurie.

Săgetător

Săgetătorii primesc o veste de la cineva aflat peste hotare sau să te invită pe tine în vizită la ei, în afara României, arată horoscopul lui Neti Sandu.

Capricorn

Capricornii vor să aibă parte de odihnă, dar parcă ar și pleca undeva, sunt foarte indeciși. Cumperi niște lucruri foarte utile pentru casa ta și este posibil să cheltuiești chiar din economiile tale.

Vărsător

Vărsătorii pot întâlni o persoană cu care să înceapă o relație serioasă și este o zi bună pentru luat decizii în privința sectorului iubirii.

Pești

Peștii trebuie să se concentreze pe comunicarea din familie și trebuie să te implici în pregătirea unei mese festive.

ADVERTISEMENT