Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 1 octombrie 2020. Decizie importantă pentru Săgetători

01.10.2020 | 09:44
Horoscop Neti Sandu joi 1 octombrie 2020 Decizie importanta pentru Sagetatori
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru data de 1 octombrie 2020 aduce noi provocări în viața semnelor zodiacale, alături de responsabilități și decizii importante, menite să ne facă viața mai frumoasă.

Astrologul de la Pro TV ne propune să ne axăm pe relația de cuplu și să acordăm atenție schimbărilor majore ce au loc în viața noastră. Neti Sandu vine cu vești bune pentru majoritatea zodiilor, care se vor întâlni cu oportunități inedite.

Vibrația zilei este 1 și este potrivită pentru noi începuturi, atât în carieră, cât și în viața amoroasă a nativilor.

Horoscop Neti Sandu: joi, 1 octombrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Ziua de astăzi vine cu noi responsabilități pentru nativii din zodia Berbec. Intervin noi probleme în familie, iar Berbecii sunt cei mai potriviți să rezolve astfel de situații. Simțiți nevoia să urmați un alt traseu în carieră și aveți timp până în ianuarie să vă gândiți asupra acestui aspect.

Taur

Ați decis să dați uitării fosta relație și sunteți gata pentru un nou început. Vă interesați de noi alternative care să vă aducă profit, dar, în același timp, vreți să vă asigurați că vă rămâne timp și pentru cei dragi.

Gemeni

Intervin schimbări în privința planurilor pentru vacanță și este posibil să plecați în deplasare cu un alt grup, într-o altă formulă. S-ar putea să nu mai fie valabilă o înțelegere cu un angajator, însă se vor ivi noi oportunități de a cunoaște alte persoane cu interese comune, care să vă devină parteneri de afaceri.

Rac

Vești bune în ceea ce privește relația de cuplu. Vă veți gândi la căsătorie și la copii, iar partenerul de cuplu are aceleași idealuri. Reușiți să faceți un pas important în carieră și să le spuneți șefilor ce aspirații și așteptări aveți.

Leu

Tindeți să nu acordați atenție problemelor de sănătate, iar acum se pot ivi consecințe care vă vor pune pe gânduri. Vreți să călătoriți peste hotare, așa că veți lua în considerare o achiziție importantă, cum ar fi o mașină nouă, ori o veți repara pe cea pe care o aveți deja.

Fecioară

Aveți în plan să vă cumpărați casa mult visată, așa că decideți să puneți bani deoparte și să economisiți. Așteptați să aflați un rezultat important, în funcție de care vă veți alege direcția pe care doriți să o urmați în carieră sau în relația de cuplu.

Balanță

Este posibil să purtați o discuție cu o persoană interesată de o nouă relație sau să aveți parte de schimbări majore. Chiar dacă începeți un alt serviciu, vă înscrieți la o altă școală sau urmați un alt drum în carieră, schimbările vor fi benefice.

Scorpion

Astăzi este o zi pentru noi începuturi în ceea ce privește nativii din zodia Scorpion. Este posibil să vă descoperiți o nouă pasiune sau să vă apucați de un sport nou. În context profesional, veți hotărî să încheiați un capitol și să începeți un nou proiect ce vă promite ascensiunea în carieră.

Săgetător

Săgetătorii își vor găsi un hobby care o să le aducă, pe lângă relaxare, și beneficii financiare. Este ziua în care trebuie să luați o decizie foarte importantă, ce are în vedere persoana alături de care doriți să vă petreceți restul vieții. Se așteaptă un răspuns hotărât din partea dumneavoastră.

Capricorn

Veți reuși să impresionați persoanele din jur cu ceva care se cere în momentul de față. Este posibil să vă puneți în plan achiziționarea unei case mai mari sau doriți să închiriați un atelier, un spațiu de lucru.

Vărsător

Există insistențe din partea cuiva care vrea să vă întâlniți și să începeți o relație care v-ar putea aduce fericire, merită să încercați. Este o zi potrivită să vă achitați mare parte din rate, deoarece veți primi o sumă de bani pe care o așteptați de ceva timp.

Pești

Este o perioadă prosperă și benefică din punct de vedere financiar, de vreme ce este posibil să vă implicați într-un proiect care să vă aducă un câștig considerabil sau chiar să vă găsiți un serviciu mai bine plătit. Este probabil să vi se aprobe un împrumut sau să vi se dea două salarii avans, ceea ce înseamnă că veți avea suficienți bani pentru a face cumpărături pentru familie.