Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 10 februarie 2022. Vești bune pentru Fecioară și Scorpion

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 10 februarie 2022. Mai mulți nativi vor avea parte de bani și recompense. Află care sunt previziunile pentru cele 12 zodii.
10.02.2022 | 08:07
Horoscop Neti Sandu pentru joi 10 februarie 2022 Vesti bune pentru Fecioara si Scorpion
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță rezolvări și vești bune în plan profesional pentru o parte dintre nativi astăzi, 10 februarie 2022.

Vibrația zilei este 1, ceea ce înseamnă că e o zi bună pentru un restart, potrivit astrologului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: joi, 10 februarie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Faci schimbări în garderobă și o să ieși să socializezi mai mult. Încep să apară recompensele și îți gestionezi ieșirile în lume, ai parte de un salt în carieră și vrei să ai o imagine bună.

Taur

Intri în posesia unor bani pe care ar fi trebuit să-i primești de mult timp și stabilești pe ce îi cheltui. Apar bani și oferte de lucru, iar una dintre ele ar putea fi în alt oraș sau chiar în altă țară.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Poate câștigi bani și te ocupi de rezolvarea unor acte ca să avansezi demersurile pentru niște achiziții. Cineva încearcă să te cucerească și îi vei oferi un răspuns în funcție de disponibilitatea afectivă, dacă ai sau nu o relație.

Rac

Cineva te invită în alt oraș sau în altă țară pentru o revedere, poate mergi în weekend. Cineva îți propune o afacere care te-ar putea interesa și sunt șanse să accepți oferta.

ADVERTISEMENT

Leu

S-ar putea ca persoana iubită să facă un anunț important. Poate accepți un parteneriat care te va ajuta să te redresezi în plan financiar și să-ți consolidezi imaginea.

Fecioară

Sunt șanse să cunoști pe cineva cu care vei avea o relație și poate chiar ajungeți la căsătorie. Poate găsești ceva de lucru în particular, ca să câștigi mai mulți bani, mai ales că vei avea multe cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai ajuns la un echilibru în relația cu persoana iubită și trebuie să-l mențineți. Sunt multe de făcut acasă pentru cei dragi, poate ai musafiri la finalul săptămânii și comanzi diverse lucruri.

Scorpion

S-ar putea să găsești pe cineva cu care să ai o relație sentimentală. Poate descoperi un hobby care să te detensioneze și să te ajute să ai mai multă creativitate, să ai o stare bună de spirit.

Săgetător

Poate primești o invitație să mergi undeva în weekend. Sunt șanse să-ți găsești o nouă locuință și să te muți în curând, dacă aveai astfel de planuri.

Capricorn

Înveți ceva nou, ai și un examen și îți place domeniul respectiv, așa că îți va fi ușor. Primești propuneri de colaborare și le accepți în funcție de timpul pe care îl ai.

Vărsător

Cineva care te place vrea să petreceți timp împreună ca să vă cunoașteți mai bine. Te relansezi și ți se recunosc meritele, nu vrei să mai ratezi nicio oportunitate în plan profesional.

Pești

Primești ajutor din partea unor oameni care vor să te scutească de eforturi. Îți îndeplinești toate obligațiile și vei începe proiecte noi.

ADVERTISEMENT