Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 11 martie 2021. Balanța dedică mai mult timp pasiunilor

11.03.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu joi 11 martie 2021 Balanta dedica mai mult timp pasiunilor
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 11 martie 2021, le aduce celor 12 semne zodiacale foarte multe surprize plăcute, bani și o zi specială. 

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că vibrația zilei este reprezentată de 11, număr maestru, ceea ce înseamnă că zodiile înțeleg lucrurile în profunzime.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt relatate în rândurile de mai jos. Află și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte nativii.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 11 martie 2021, pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

Intri într-o combinație partenerială cu care ieși la rampă. Se anunță o reușită pentru că o să pună toată lumea umărul la treabă.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță o zi în care se dezleagă ițele unei afaceri. Te alegi cu o colaborare de succes, care poate atrage și alte extrajoburi.

Gemeni

Găsești o stațiune turistică la niște bani puțini, chiar într-o zonă de lux. E cazul să faci o rezervare și să plătești avansul.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate recurgi la un credit bancar să cumperi ceva scump, asta numai dacă nu îți ajung banii strânși în contul de rezervă.

Leu

Primești oferte de lucru, poate chiar de la un angajator mai insistent. Vezi-ți propriul interes și alege cea mai bună variantă pentru tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E mult de lucru la serviciu, poate și acasă, unde te-ai apucat de curățenia de Paște. E cazul să mai faci una alta prin locuință.

Balanță

Dedică mai mult timp unei activități relaxante, poate chiar un hobby care să-ți dea o stare de confort interior, de echilibru sufletesc.

Scorpion

S-au strâns acei bani pentru a te muta sau pentru a face schimbări în actuala casă. Ai mare nevoie de un spațiu suplimentar, de o reamenajare.

Săgetător

Se anunță succes la studii, la examene, la aparițiile în public. Ești convingător și reușești să dai dovadă de dezinvoltură la interviuri.

Capricorn

Încep să se adune tot mai mulți bani în cont. Ține-i acolo până decizi unde pleci la vară sau poate îi investește într-o casă în alt oraș.

Vărsător

Lucrurile ies mai ușor și te poți folosi de minune de inspirație. Ești creativ, iar cei din jur te ajută să pui în practică ideile.

Pești

Se rezolvă niște situații care ți-au dat mari bătăi de cap. Reușești să faci progrese la școală, la locul de muncă și va fi un crescendo și sufletesc.

ADVERTISEMENT