Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 13 august 2020. Întâlnire surprinzătoare pentru nativul Vărsător

13.08.2020 | 08:32
Horoscop Neti Sandu joi 13 august 2020 Intalnire surprinzatoare pentru nativul Varsator
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de joi, 13 august 2020, aduce dificultăți și probleme pentru majoritatea semnelor zodiacale. Potrivit astrelor, este o zi în care nativii intră în numeroase probleme delicate.

Astrologul de la știrile Pro TV recomandă zodiilor să aibă prezență de spirit pentru a putea ieși din toate situațiile complicate în care ar putea intra pe parcursul zilei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Neti Sandu spune că vibrația zilei, și anume 4, aduce semne bune în sânul familiei. Asta înseamnă că nativii vor face tot posibilul ca relația de cuplu să meargă în direcția cea bună.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 13 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Pune în aplicare ideile care-ți trec prin minte și vei avea bani pentru o scurtă vacanță. Ai de achitat facturi și datorii, fă în așa fel încât să nu rămâi restant.

ADVERTISEMENT

Taur

Când te aștepți mai puțin primești o sumă de bani care să-ți acopere toate cheltuielile. Există ceva de care ai uitat, însă într-un final vei realiza despre ce este vorba.

Gemeni

Profitul vine mai greu, dar colaborările pe care le închei te vor ajuta să câștigi bani frumoși. E momentul adevărului în relația de cuplu. Ai putea salva iubirea, totul depinde de tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Dă-ți acordul pentru o colaborare și banii vor veni pe bandă rulantă. Acordă mai multă atenție propriei persoane, ar fi cazul să te reinventezi.

Leu

S-ar putea să faci un efort financiar pentru a merge într-o locație unde ai putea câștiga ceva bani în plus. Pune-ți în valoare calitățile și vei atinge un nou nivel în carieră.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fii atent la sănătate, mergi la medic dacă nu te simți în apele tale. Stare de bine, spor la treabă și posibilă excursie cu familia după ce achitați datoriile curente.

Balanță

Pregătește-te de distracție, dar și de cheltuială. Poate dați o tură prin magazine pentru a achiziționa cele necesare pentru o garderobă de vară se senzație.

Scorpion

O scurtă plimbare în lume te va scoate din monotonie și te va elibera de stres. Ți-ai pus speranțe în planurile de la serviciu, dar pentru asta trebuie să muncești din greu.

Săgetător

Ofertă de colaborare de neratat. Nu semna din prima și ține la preț, așa nu ai nimic de pierdut. O persoană care vă place mult trece prin momente de neliniște, dar veți depăși situația împreună .

Capricorn

Repară relația amoroasă și ai șanse mari să ajungi în fața altarului. E anul tău pe partea de afaceri. Reia unele colaborări și conturile se vor umple de bani.

Vărsător

Întâlnire neașteptată cu o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă. Vă asortați și vă înțelegeți din priviri. Se anunță câștiguri suplimentare datorită unui job nou.

Pești

Primești o invitație la un botez sau o nuntă, în weekend. La serviciu este mult de tras, nu de lenevit. Un post nou ar putea apărea din senin și banii nu vor întârzia să vină.

ADVERTISEMENT