Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 15 aprilie 2021. Taurul socotește fiecare leu pentru concediu

15.04.2021 | 07:22
Horoscop Neti Sandu joi 15 aprilie 2021 Taurul socoteste fiecare leu pentru concediu
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru joi, 15 aprilie 2021, aduce o zi cu foarte multe rezolvări pentru multe dintre semnele zodiacale. 

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor de la Pro TV mai anunță că zodiile o duc bine pe plan personal. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru această zi, pentru toți cei 12 nativi sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Ești curios să afli care sunt acestea?

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 15 aprilie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Întâlnire cu o persoană care îți poate oferi un loc de muncă sau o colaborare. Intuiția îți spune ce să alegi astfel încât să fie spre beneficiul tău.

ADVERTISEMENT

Taur

Socotește banii, dar nu depăși bugetul dacă vrei să pleci în concediu. În vacanță este nevoie de relaxare, nu să faci economie la sânge.

Gemeni

Dă-ți interesul pentru a acoperi toate cerințele, poate chiar îți iei noi responsabilități pentru că de aici vor veni banii și nu puțini. Stai departe de cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Rac

Munca îți este răsplătită în cele din urmă. Poate în felul acesta ieși în față și află lumea despre tine și îți cresc acțiunile, cele valorice.

Leu

Se definitivează o situație și te repoziționezi în carieră. Poate capeți o funcție, acesta poate fi momentul tău de glorie, o validare că nu ai muncit degeaba.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te relansezi pe piață cu un produs care te scoate din umbra anonimatului. Totul este să alegi un public care să cumpere produsele.

Balanță

Interacționezi cu niște parteneri de afaceri și așa dai viață unui proiect care poate deschide noi oportunități pentru colaborări la nivel superior, cu profesioniști.

Scorpion

Comunici mult mai bine cu conducerea și nu mai simți că ți se ordonă. O să fie o mai bună înțelegere între colegii de la locul de muncă.

Săgetător

Propune-le șefilor un proiect, poate vii cu o idee ingenioasă. Nu te lăsa până când nu îți dau acceptul, este un moment bun pentru așa ceva.

Capricorn

Semnezi un contract, posibil de colaborare, dar poate fi și vânzare-cumpărare pentru o casă. E momentul să o vinzi pe cea în care stai.

Vărsător

Se anunță un start într-o nouă aventură profesională. O să fie de un real succes pentru că este un cer ofertant pentru tine, e momentul să te reinventezi.

Pești

E posibil să primești mai mulți bani perioada asta și să te gândești la o vacanță. Poți pleca după Paște sau poate la vară, că e mai cald.

ADVERTISEMENT