Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 15 octombrie 2020. Scorpionul se poate muta în casă nouă

15.10.2020 | 08:02
Horoscop Neti Sandu joi 15 octombrie 2020 Scorpionul se poate muta in casa noua
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 15 octombrie 2020, aduce o serie de rezolvări pentru toate cele 12 zodii. Mai exact, nativii reușesc să se mobilizeze foarte bine când vine vorba de resurse interioare.

Totodată, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale vor avea de înfruntat diverse obstacole, însă le vor trece pe toate cu capul sus. Așadar, este o zi în care nativii vor răzbi.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6, mai anunță Neti Sandu, care spune că aceasta promite reușite și împliniri mai ales din punct de vedere sufletesc.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 15 octombrie 2020, pentru toți nativii

Berbec

Trebuie să recuperezi niște bani, dar pentru asta ai ceva de umblat și de dat telefoane. Se anunță o provocare în plan profesional, poate îți schimbi serviciul sau descoperi o pasiune nouă.

ADVERTISEMENT

Taur

Partenerul de viață are nevoie de sprijin și suport, ajută-l să termine sarcinile de la locul de muncă. Comunicarea te va ajuta să spargi rutina din ultima vreme.

Gemeni

Se cere efort intelectual pentru a depăși testele și examenele din următoarea perioadă. Proiecte noi bat la ușă, dar cele vechi trebuie rezolvate la timp. Nu mai poți amâna.

ADVERTISEMENT

Rac

Vezi dacă ai bani suficienți să cumperi unele obiecte care să te ajute cu munca de acasă. Este momentul să-ți organizezi spațiul și timpul, poate vei avea un program diferit.

Leu

Nu duci lipsă de chef de muncă, dar încearcă să-ți faci timp și pentru distracție. Se poate să faci rost de bani din unee lucruri scoase la vânzare de tine perioada asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Respectă-ți promisiunile, mai ales față de cei mici. Este cazul să-i duci acolo unde le-ai propus. Acte de semnat și unele datorii din urmă sunt pe ordinea de zi.

Balanță

Încrâncenarea nu este deloc bună în iubire, lasă mai mult de la tine în relația cu partenerul de viață. Ai o grămadă de lucruri de rezolvat, nu este cazul să pierzi timpul aiurea.

Scorpion

Ar fi cazul să ții cont mai mult de dorințele și aspirațiile jumătății tale. Sunt șanse mari să vă mutați în casă nouă sau să vă consolidați statutul prin semnarea unor acte importante.

Săgetător

Cineva cu care ai format un cuplu în trecut vrea să fiți din nou împreună. Vei afla mai târziu dacă ai procedat bine că ai acceptat. Ai multe idei și planuri inedite în minte, mai trebuie să ai doar timp.

Capricorn

Confortul sporit din casă cere cheltuieli. Nu-i nimic, pentru asta ai și pus bani deoparte. Reușită și progres în domeniul profesional. Banii se vor înmulți până la finalul anului.

Vărsător

Răspuns de bun augur de la școală sau de la un interviu. Ai amânat niște sarcini, iar acum te cam simți presat de timp. Trebuie să duci la capăt toate planurile.

Pești

Ești deschis să încerci și altceva legat de carieră și vrei un alt loc de muncă. Înainte de a pleca în vacanță vei dacă ai bani suficienți pentru distracție și voie bună.

ADVERTISEMENT