Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 18 iunie 2020. O persoană din trecut revine în viața Săgetătorului

18.06.2020 | 09:13
Horoscop Neti Sandu joi 18 iunie 2020 O persoana din trecut revine in viata Sagetatorului
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog Neti Sandu a aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 zodii azi, joi, 18 iunie 2020. Potrivit astrelor, semne zodiacale vor afla care sunt lucrurile unde trebuie să lucreze pentru că unele situații trebuie remediate.

De asemenea, unii nativi trebuie să realizeze că treaba făcută de mântuială nu aduce nimic bun, de aceea implicarea este cuvântul cheie după care ar urma să se ghideze pe parcursul acestei zile.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 zodii, ținând cont că nu trebuie să lăsăm esențialul să se piardă printre degete.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de joi, 18 iunie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

În sfârșit, vi se va face dreptate legat de niște documente la care până acum nu ați avut acces. Cât despre partea financiară, ai de făcut unele cheltuieli pentru locuință.

ADVERTISEMENT

Taur

Plăți sau drumuri la bancă pentru plata unor rate. Și dacă tot dai bani, gândește-te serios să ceri și o mărire de salariu. Discută cu șefii despre acest aspect.

Gemeni

Ai șansa să repari relația amoroasă și de ce nu, să vă faceți planuri pentru viitor. Sunt multe de reparat în viața personală, dar toate se vor rezolva până la jumătatea lunii viitoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Azi ești mai mult pe drumuri, ai multe lucruri de rezolvat de la semnarea unor acte până la plăți restante și datorii. Nu uita de biletul achiziționat la începutul anului, ar fi bine să-l folosești altfel pierzi banii.

Leu

Reușești să te redresezi cu banii, mai ales că persoanele pe care le-ai împrumutat se gândesc să-ți înapoieze sumele respective. În sfârșit, golul financiar se umple și nu mai duci grija finanțelor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fii mai indulgent cu partenerul de viață și lasă mai mult de la tine. Reproșurile nu aduc nimic bun. Este posibil să fii nevoit să-ți refaci unele acte de identitate sau să primești răspunsuri la cererile pe care le-ai trimis instituțiilor.

Balanță

Pregătește să faci drumuri către instituțiile publice pentru că trebuie să mai duci acte la dosarele depuse. Se anunță niște examene importante sau interviuri, pregătește-te din timp.

Scorpion

Nu mai sta pe gânduri și achiziționează vacanța la care visezi. Profită de prețurile avantajoase, ia-ți prietenii și distrează-te. Vacanța este o gură de aer curat după stresul din ultima vreme.

Săgetător

O persoană din trecut revine în viața ta și te scoate la o întâlnire. Evaluează situația și mai dă o șansă relației, ați putea fi foarte fericiți împreună. Totul depinde de tine.

Capricorn

Oportunități majore legat de schimbarea locuinței sau a mașinii. Acum este momentul să accepți beneficiile pe care le primești din partea vieții.

Vărsător

Mici probleme la locul de muncă legat de bani, ai putea lua mai puțini. Poate este timpul să te gândești să-ți dezvolți propria afacere, să pui în plan ideile pe care le ai.

Pești

Trebuie să schimbi tura la serviciu pentru a sta cu copilul. Ai de făcut mici reparații acasă. Cheltuieli importante pentru materiale sau pe o firmă care să se ocupă de renovări.

ADVERTISEMENT