Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 18 martie 2021. Gemenii se bucură de succes

18.03.2021 | 08:02
Horoscop Neti Sandu joi 18 martie 2021 Gemenii se bucura de succes
Horoscop Neti Sandu: joi, 18 martie 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru joi, 18 martie 2021, aduce noi oportunități în plan profesional și șansa de relansare pentru nativi, care fac un salt important în carieră. 

Astrologul de la Pro TV anunță că nativii își vor putea folosi resursele interioare în orice situație, dar vor apela și la ajutorul celorlalți.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9 și zodiile vor privi în ansamblu lucrurile care se întâmplă în viețile lor. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: joi, 18 martie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Poate reușești să rezolvi situația legată de mașină până la Paște, să îți cumperi alta sau să împrumuți una. Ai gânduri mari cu studiile, vrei să urmezi unele cursuri online ca să ai o nouă specializare foarte căutată în perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să faci rost de bani ca să-ți aprovizizonezi locuința pentru musafirii care vin în vizită. Te întânești cu un angajator care face tot posibilul să te convingă să semnezi un contract de muncă și vei avea parte numai de avantaje.

Gemeni

Te caută cineva care nu-și imaginează viața fără tine și comunicați foarte bine. Apar proiecte noi și mergi pe drumul succesului, mai ales că ai susținere și venituri avantajoase, poate chiar șansa de a călători.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt șanse ca o situație să se legalizeze și să intri în posesia unei diplome, să recapeți bunuri, bani, o anumită proprietate. Te gândești să faci schimbări în viața personală, poate o nouă casă, dacă se mărește familia.

Leu

O rudă vrea să te ajute cu bani și cu sfaturi ca poți remedia lucrurile pe toate planurile. Ai noroc în plan financiar și încep să vină bani pe care trebuia să-i primești demult, iar proiectele tale sunt și ele finanțate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate vrei să te muți într-o casă nouă și te ocupi de toate demersurile necesare, vorbești cu cineva care este specializat în decorațiuni interioare. Negociezi cu niște parteneri de afaceri care te vor anunța ce pretenții au.

Balanță

Te pregătești de o deplasare, fie că este legată de serviciu sau de o simplă excursie alături de cei dragi. Este o perioadă încărcată la locul de muncă, dar vor veni și bani și alte beneficii.

Scorpion

Te consulți cu superiorii în legătură cu proramul de lucru pentur că ai nevoie de mai mult timp pentru a finaliza un proiect. Îți faci planuri cu persoana iubită și vreți să vă mutați împreună.

Săgetător

Ai vorbit cu cineva la telefon și acum te întâlnești cu persoana respectivă să vezi cum merg lucrurile. Îți impui punctul de vedere la job și ceilalți vor ține cont de ceea ce spui, poate vei coordona o activitate.

Capricorn

Trebuie să ai mai mult grijă de sănătate și chiar să iei în calcul urmarea unei diete. Vrei să te alături unui grup ca să aveți succes împreunp, să faci un salt în carieră.

Vărsător

Poate reușești sp te sincronizeci cu persoana iubită în privința timpului liber. Se poate să lucrezi la ceva în paralel care să-ți aducă banii, dar și la locul principal de muncă vei primi o sumă destul de mare.

Pești

Vrei să faci câteva schimbări acasă, cumperi lucruri noi și apelezi la banii puși deoparte. Apar oprtunități de a avansa în carieră și nu este exclus să apară colaborări avantajoase din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT